Pula Golf – Fantastisk golf i unik natur!

Pula Golf ligger i den vakre nordøstlige delen av Mallorca og har vært en suksess siden anlegget ble etablert i 1995. Golfanlegget har de siste årene utviklet seg til det bedre uten å miste sin personlighet. Klubbhuset ligger i den gamle herregården fra 1581 og bidrar virkelig til den unike atmosfæren.

Generelt

Den nordøstre delen av Mallorca er veldig naturskjønn det er mange sandstrender og en hel del grotter. Den mest kjente utflukten er til Dragegrottene. Det er et gigantisk grottesystem som er vel verdt et besøk. Pula Golf ligger ikke mer enn 10 minutter fra havet og det er must å besøke noen av feriebyene langs kysten. Cala Millor har en to kilometer lang sandstrand og her passer det fint å ta en gåtur langs strandpromenaden og kanskje stoppe på en café eller nyte et glass. Flere av restaurantene langs strandpromenaden er typiske turistrestauranter så ikke ha for høye forventinger. Det finnes derimot noen riktige perler som serverer riktig bra fisk og skalldyr. Undersøk gjerne med hotellet eller vårt personal på plass hvilke restauranter som anbefales. I regionen produseres også et antall bra lokale viner for den som vil teste noe nytt. Ikke langt fra Pula Golf ligger byen Son Servera som normalt har et marked på fredag formiddag. Den store tennisstjernen Rafael Nadal er født og trener fortsatt i Manacor som er den største byen i området. Nadal har også hatt en del veldedighetsturneringer på Pula Golf.

 

 

 

Pula Golf

Golfvert Ja
Golf Academy Nei
Avstand golfbane 0 m
Avstand flyplass 68 km
Baner i området 14 stk.
Nærmeste by Palma de Mallorca 70 km
Arrangement Turneringer, utflukter, m.m. 

Golfen

Banen åpnet i 1995, men allerede i 2004 bestemte eierne seg for at de ville ha en bane med European tour-standard og ga José Maria Olazábal frie hender for å gjøre om banen helt og holdig. Majoriteten av hullene er bygd om helt og som fortjent kom belønningen og Europatourturneringen Mallorca Classic har blitt spilt her ved flere anledninger. Flere spanske vinnere som Jimenez, Garcia og banedesigneren selv Olazábal er stolte vinnere men også svenske Niclas Fasth vant her i 2006. Golfbanen ligger i et kupert landskap med noen ordentlig vakre steder hvor man har utsikt utover havet. Olazábal må ha lagt en hel del av budsjettet på å skape de vakre vannhindrene. De murte kantene rundt hvert vann er visuelt fint og er også et kvalitetsstempel. Det er mange fine golfhull og på hull 6 og flere andre hull gjelder det å holde tungen rett i munn for å unnvike de strategisk plasserte vannhindrende og andre farer. Hull 16 og 17 er to tøffe og bra designet par 4-hull og runden avsluttes med et par 3 opp til klubbhuset. Det er alltid litt kontroversielt med et korthull som avslutning. Uansett hva man syntes om hull 18 så er banen en riktig klassebane og spilles par 72 for amatører og par 70 fra hvit tee for de profesjonelle. For den som vil spille andre golfbaner en Pula Golf så finnes det tre golfbaner i nærområdet og velge mellom; Captepera GC, Golf Son Servera og Canyamel GC. 
 

  

 

Pula Golf

Antall hull 18
Banekarakter Lett kupert parkbane
Banefakta Par 72,  6297   5869   5452   5107
HCP-grense 54
Banedesign Fransisco Segales, omgjort av José-Maria Olazábal
Drivingrange Ja

Hotell

Det gamle herskapshuset er anleggets sentrum og her ligger hotellresepsjonen og restauranten. Et opphold her er på sett og vis en reise tilbake i tid, men med alle fordelene med dagens moderne fasiliteter og bekvemmeligheter. De fleste av rommene ligger i rekkehuskomplekser som er romslige og som i tillegg til ett soverom også har en liten stue. Langt i fra alle rom er identiske både når det gjelder innredning og planløsning, da de gjennom årene har utøkt kapasiteten med nye rom. Standarden på samtlige rom er derimot veldig høy og holder god 4-stjerners standard. Det finnes også et fantastisk spa med oppvarmet basseng, jacuzzi, badstue, dampbad og massasje for å koble av etter en dag med golf. Her er det lett å føle seg komfortable og nærheten til naturen gir en ekstra god følelse. Etter å nyte middag i herskapshuset så er det naturlig å avslutte kvelden i den koselige baren over golfbutikken. For de som ønsker å oppleve noe annerledes er det bare en 10 minutters taxi til strandpromenaden i Cala Millor eller noen av de andre feriestedene langs kysten. Her er foruten strender et bredt gastronomisk utvalg av lokale kjøtt- og fiskerestauranter fra Mallorca.

 

  

 

Sentido Hotel Pula Suites Golf & Spa

4-stjerners hotell
Beliggenhet ved golfbanen
Rom 68 stk. alle rom med AC, safe, minibar, hårføner, m.m.
Fasiliteter Innendørsbasseng, utendørsbasseng (ikke oppvarmet), spa, gym, tennis, restaurang, bar, m.m.
Pensjon 7 frokost og 5 middager


Observere!

Mallorca tar en turistskatt for hotellopphold. Denne skatten legges på regningen og betales til hotellet. I skrivende stund er skatten på 2 euro + 10% moms per eprson og overnatting. Skatten betales av alle overnattende gjester over 16. år.

Video

Bestill

Avreisested
Avreisedato
Reisende

AvreisestedDestinasjonAvreiseHjemreisePris/person, fra
Klikk på et reisemål for mer informasjon.
Dette inngår i reisen
Foreløpige flytider:
Send forespørsel om reisen
Denne reisen kan bestilles på forespørsel. Fyll ut nedenstående, så kontakter vi deg.

Navn:

E-postadresse:

Telefon:

Antall reisende:


 

© Copyright Golf Plaisir Resebyrå AB, 2009

Golf Plaisir Reisebyrå AB har stilt garanti ifølge reisegarantiloven gjennom Svenske Kammarkollegiet. Denne garantien beskytter deg som reisende ved konkurs om reisen skulle blir kansellert eller avbrytes ved annen anledning. Les mer på Kammarkollegiets hjemmeside.

 

Søk reisen her

Avreise og dato

Land og destinasjonHva er inkludert i denne reisen?

7 netter i dobbeltrom med 7 frokost og 5 middager, 6 heldagsgreenfee, fly, flyskatt, flyplasstransfer, service av vår golfvert.

 

Pris fra: 13.076,-Vær

+21.8 °C


Klima