Fuerteventura, Jandia

Jandia har lenge vært et paradis for surfere og soldyrkere. Nå åpner vi portene for golfere som vil nyte av sol, bad, all inclusive av høy klasse og en nyrenovert golfbane.

Generelt

Fuerteventura har mange strender, men ingen er så bra som de i Jandia-området nederst på sørspissen av øya. De milelange strendene og den avslappende atmosfæren har lenge tiltrukket seg turister med fokus på bading og soling. Når Jandia Golf nå har gjennomgått en total ansiktsløftning kommer de garantert til å få selskap av soltørste golfere.  En golfferie i Jandia er preget av avslapping med runder på den vakre golfbanen og herlige ettermiddager på stranden eller ved bassengkanten. En hyggelig pause fra all-inclusive kan være et besøk til Moro Jable, den sjarmerende fiskelandsbyen lengst sør på øyen hvor strendene slutter. Det lille tettstedet har vokst til en liten by, men er fortsatt genuint kanarisk og en skjønn kontrast til de moderne hotellkompleksene. Nyt de lokale herlighetene på en av de mange fisk- og skaldyrsrestaurantene eller ta en kaffe i solnedgangen på en av kaféene langs den lille strandpromenaden. 

 

  

 

Jandia 

Golfvert Ja
Golf Academy Nei
Baner i nærheten 2
Avstand golf 6,5 km.
Avstand flyplass Fuerteventura Airport 78 km
Nærmeste by Moro Jable, 8 km.
Arrangement Konkurranser, utflukter m.m.

Golf

Jandia Golf har gjennomgått en total makeover og åpnet på nytt høsten 2014 med helt nye tees, fairways og greener. Den anerkjente amerikanske golfbanedesigneren Ron Kirby har skapt en variert og hyggelig bane med godt utvalg av lange og korte hull der presisjon og spillstrategi ofte er viktigere en det å slå langt. Nå som kvaliteten på banen er hevet, er Jandia for alvor tilbake på golfkartet. Banen er lett kupert og flere av hullene er det vannhinder i som må unnvikes samt en ravine, «Barranco de Vinamar», som går gjennom hele banen. Jandia Golf er nærmere 6000 meter fra bakerste tee, men perfekt for behagelig feriegolf fra både herre- og dametee. I og med at banen ikke er så lang, så passer den alle type golfere og med mye variasjon er det muligheter for å spille flere av hullene på ulike måter. Den langtslående har en del par 4-hull med green innenfor rekkevidde, hvilket kan virke som en enkel birdie. Man straffes lett om man er overmodig da greenområdene kan være ganske tøffe. Det er opp til deg og din dagsform. Hele banen ligger i en dal der du har havutsikt fra de fleste hullene. Den bitvis kuperte banen er forholdsvis behagelig å gå, selv om det er noe avstand mellom et par av hullene. Som på de fleste øyer er vinden alltid en viktig faktor på Fuerteventura og er en del av spillet. Det innebærer også at banens karakter varierer avhengig av vindstyrke og vindretning. Den konstante brisen kjøler bra i solskinnet og hindrer det fra å bli for varmt, men gir derimot et perfekt golfvær. Klubbhuset ligger sentralt på golfbanen og har en fantastisk utsikt over havet og golfbanen. For den som vil trene og utvikle sin golf er treningsområdene bra. En nybygd drivingrange med et 20-talls utslagsmatter under tak, en puttinggreen og en separat pitchinggreen som også har to øvningsbunkere.  Banen er relativt kort, men de varierende vindforholdene gjør at alle – fra nybegynnere til de aller beste – får en spennende utfordring.

 

   

 

Jandia Golf

Antall hull 18
Banekarakter Kupert parkbane

Banefakta Par 72  5346   4505 
HCP-grense 54
Drivingrange Ja
Greenfee 5 heldagsgreenfee
Transport Transport til og fra golfbanen går på faste tider i henhold til rutetider som blir informert på hotellet. Ønsker man transport på andre tider for å utnytte heldagsgreenfee skjer den transporten på egen bekostning.

Hotell

Jandia har som mange av Kanariøyenes turistøyer en mengde store hotellkomplekser med gigantisk bassengområdet og alt av tilhørende aktiviteter. Vi har valgt Fuerteventura Princess Hotel som ligger ved stranden «Playa Esquinzo», noen kilometer nord om golfbanen. Her bor vi i en separat del av hotellet som heter Esencia de Fuerteventura. Ett «hotell i hotellet» med egen resepsjon, nyrenovert rom, eget bassengområdet og egen chill-out bar. Esencia har også en egen restaurant som serverer frokost, lunsj og snacks hele dagen. Hvis du foretrekker store buffeer finnes det en egen avdeling i spisesalen for Esencias gjester. Esencia utgjør 120 av hotellets 700 rom, hvilket innebærer en roligere og noe mer sofistikert miljø vi tror passer våre golfere perfekt. Som gjest på Esencia har du tilgang til alle fasiliteter på Fuerteventura Princess og her finner du de store bassengområdene, aktivitetssentrene, tennis, gym og wellnessavdeling. Her finner du også flere restauranter, barer og en stor nattklubb med underholdning hver kveld. Beliggenhet

 

  

 

Princess Hotel – Esencia de Fuerteventura

4-stjeners hotell

Beliggenhet Ved stranden
Rom 212. Alle rom med AC, safe, minibar, hårføner
Fasiliteter 3 oppvarmede badebasseng, gym, spa, restauranter, barer m.m.
Wi-Fi På hotellet finnes det trådløs oppkobling til internett mot en kostnad.
Pensjon All inclusive.

 

All-Inclusive på Esencia de Fuerteventura omfattes av følgende opplegg:

 - Frokostbuffè på Mirador eller Main Restaurant. Sen frokost serveres også i La Choza.
 - Lunsjbuffé på Mirador eller La Choza
 - Lettere måltider og is serveres under dagen i Marador eller på Main Restaurant.
 - Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker i Chill Out-baren, samt i barene på Fuerteventura Princess, kl 10.00-23.30.


Bestill

Avreisested
Avreisedato
Reisende

AvreisestedDestinasjonAvreiseHjemreisePris/person, fra
Klikk på et reisemål for mer informasjon.
Dette inngår i reisen
Foreløpige flytider:
Send forespørsel om reisen
Denne reisen kan bestilles på forespørsel. Fyll ut nedenstående, så kontakter vi deg.

Navn:

E-postadresse:

Telefon:

Antall reisende:© Copyright Golf Plaisir Resebyrå AB, 2009
Golf Plaisir Resebyrå AB har stilt garanti iht. den svenske reisegarantiloven hos det Svenska Kammarkollegiet. Gjennom denne garantien er du som reisende beskyttet ved konkurs dersom reisen må avbrytes eller innstilles. Garantien gjelder også for reisende fra Norge. Les gjerne mer på
Kammarkollegiets hjemmesida.

Søk reisen her

Avreise og dato

Land og destinasjonHva er inkludert i denne reisen?

7 netter i dobbeltrom med all-inclusive, 5 heldagsgreenfee, fly, flyskatt, transport av golfbag, flyplasstransfer, service av vår golfvert. 

 

Pris fra: 10.653,-Vær

+20.8 °C


Klima