Fuerteventura, Caleta de Fuste

Her har vi funnet vi et topp sted for deg som ønsker å kombinere en klassisk solog badeferie med virkelig interessante golfbaner. Du bor ved havet, i gangavstand til den koselige landsbyen Caleta de Fuste.

Generelt

Rett sør for Fuerteventuras hovedstad Puerto del Rosario ligger den lille turistbyen Caleta de Fuste. Et vidunderlig sted for deg som er ute etter sol, varme og herlige bad i det langgrunne og varme havet. Her finnes det også to ypperlige golfbaner som ligger som oaser i den karrige naturen med sine vakkert bølgende fairways. Vi bor på det hyggelige Elba Sara rett nedenfor Fuerteventura Golf, med perfekt beliggenhet til strandpromenaden og i spaseravstand til det koselige Caleta de Fuste sentrum. Beliggenheten er perfekt, med gangavstand til både småbåthavnen og restauranter og barer. Kombinasjonen av sol, bad, golf og direkte nærhet til Caleta de Fuste, gjør destinasjonen til et meget godt alternativ for enhver smak. I reisens pris inngår fire greenfee på to baner.

 

  

 

Caleta de Fuste

Golf Academy: Ja
Golfvert/-pro på stedet: Ja
Konkurranser: 2 pr. uke
Baner i nærområdet: 3
Avstand flyplass: Fuerteventura Airport 8 km
Avstand golfbaner: 1 km, (transport etter tidtabell)
Nærmeste by: Caleta de Fuste 2 km
Arrangementer: Konkurranser, utflukter m.m. Betales på stedet.

 

Golf

Salinas Golf er en grønn oase med mykt bølgende fairways. Ikke særlig lang, men med lure vannhindre, store ”waste areas” og raske, ondulerte greener. En morsom detalj er at det på ett av banens hull ligger en bunker – altså en ekte bunker fra krigens dager. På nabobanen Fuerteventura Golf begynner det artige allerede på første hull: Et kort par 4-hull med en bekk som krysser fairway og en godt innbunkret green. Spill klokt fra tee for å unngå bekken og fairwaybunkerne! Strategisk spill er forresten lurt over hele banen. Det finnes doglegs hvor du kan ta noen sjanser. Der kan du kappe litt, men du kan like gjerne havne out of bounds – det er opp til deg. Banen har også noen virkelig tøffe partier. Begge banene ligger på en skråning ned mot havet, og fra de fleste hullene har man en makeløs utsikt over Caleta de Fuste og havet. Mektig!

 

  

 

Salinas de Antigua Golf Club/Fuerteventura Golf

Antall hull: Salinas 18, par 70, Fuerteventura Golf 18, par 70
Banekarakter: Parkbane
Banefakta: Salinas, Par 70  5105   4292  
                    Fuerteventura Golf, Par 72  5765   4720
HCP-grense: 54
Greenfee: Salinas 2 heldagsgreenfee, Fuerteventura Golf 2 heldagsgreenfee, ekstra greenfee mot tillegg.
Banearkitekt: Manolo Piñero (Salinas) og Juan Catarineu (Fuerteventura Golf)

Bo

Herlig sandstrand, basseng, restauranter og barer – på Elba Sara får du alt i ett. Det 4-stjerners hotellet er et klassisk ”sol og bad”-hotell, med strandbeliggenhet og to store basseng. Rommene er smakfullt innredet med balkong og havutsikt. Etter avsluttet golfspill nyter du solrike ettermiddager på stranden eller rundt et av bassengområdene. Det er lett å trives på Elba Sara, og blir man lei av å slikke sol, finnes det en liten relaxavdeling med badstue og jacuzzi. Har man noe ork igjen etter golfen, kan man spille tennis eller utnytte treningsfasilitetene. Det finnes også et mindre kjøpesenter i direkte tilslutning til hotellet. Ønsker du et større utvalg av butikker og fornøyelsesliv, så er det bare en kort taxireise eller en deilig spasertur til Caleta de Fuste.

 

  

 

Elba Sara Hotel

4-stjerners badehotell
Beliggenhet: Ved stranden nedenfor golfbanene
Rom: 266 stk.
Fasiliteter: 2 utendørsbasseng (ikke oppvarmet), tennis, treningsfasiliteter, Internett, restaurant og bar.
Pensjon: Halvpensjon – 7 frokoster, 6 middager (buffé)

Long stay

Kanariøyene har lenge vært et ettertraktet reisemål for langtidsferie, og nå kan vi endelig tilby dette unike produktet. Det er mye som skal passe for at stedet skal egne seg for langtidsferie, men vi kan love at Fuerteventura har det som skal til for én måneds hyggelig opphold. Klimaet på Fuerteventura er behagelig året rundt, og vinteren er perfekt for varme og deilige golfrunder i solen. Her, i utkanten av Calete de Fuste, kan vi nå tilby en måneds opphold i leiligheter med 16 runder golf inkludert i pakken.

 

   

 

Caleta de Fuste er en turistby av det tradisjonelle slaget, med et godt utvalg av restauranter, forretninger, barer og forlystelser. Leilighetshotellet vårt, Elba Castillo Antigua, har sentral beliggenhet med gangavstand til det meste, men likevel avskjermet fra byens liv og røre. Bassenget ligger i le mellom bygningene, slik at en frisk dukkert er mulig også når vinden står på. Leilighetene er hyggelige og rommelige, med enkelt kjøkkenutstyr. Alle har balkong; med utsikt enten over svømmebassenget, byen eller havet.
De to golfbanene som er inkludert i pakkearrangementet vårt – Salinas Golf og Fuerteventura Golf – ligger vakkert til på en høyde med utsikt over havet, like utenfor Caleta de Fuste. Den siste er en tradisjonell parkbane, mens den første er mer moderne og teknisk, og begge har "waste areas" som er så typisk for Kanariøyene: den svarte lavasanden som kanter fairwayene her og der. Transport fra Elba Castillo i hht. tidtabell.

Video

Presentasjon af Salinas Golf

Bestill

Avreisested
Avresedatum
Resande

AvreisestedDestinasjonAvreiseHjemreisePris/person, fra
Klikk på et reisemål for mer informasjon.
Dette inngår i reisen
Foreløpige flytider:
Send forespørsel om reisen
Denne reisen kan bestilles på forespørsel. Fyll ut nedenstående, så kontakter vi deg.

Navn:

E-postadresse:

Telefon:

Antall reisende:© Copyright Golf Plaisir Resebyrå AB, 2009
Golf Plaisir Resebyrå AB har stilt garanti iht. den svenske reisegarantiloven hos det Svenska Kammarkollegiet. Gjennom denne garantien er du som reisende beskyttet ved konkurs dersom reisen må avbrytes eller innstilles. Garantien gjelder også for reisende fra Norge. Les gjerne mer på
Kammarkollegiets hjemmesida.

 

Søk reisen her

Avreise og dato

Land og destinasjonHvad er inkludert i denne reisen?

7 netter i dobbeltrom med 7 frokoster og 6 middager, 4 heldagsgreenfee, fly, flyskatt, transport av golfbag, flyplasstransfer, service av vår golfvert og -pro. 

 

Pris fra: 10.398,-


Hvad er inkludert i Long stay?

 

Inkluderer: 28 netter i leilighet utan måltider, 16 greenfee, fly, flyskatt, transport av golfbag, flyplasstransfer, service av vår golfvert og -pro.

 

Pris fra: 12 495;-


Vaer

+21.0 °C


Klima