Fuerteventura, Caleta de Fuste

Her har vi funnet vi et topp sted for deg som ønsker å kombinere en klassisk sol og badeferie med virkelig interessante golfbaner. Du bor ved havet, i gangavstand til den koselige landsbyen Caleta de Fuste.

Generelt

Rett sør for Fuerteventuras hovedstad Puerto del Rosario ligger den lille turistbyen Caleta de Fuste. Et vidunderlig sted for deg som er ute etter sol, varme og herlige bad i det langgrunne og varme havet. Her finnes det også to ypperlige golfbaner som ligger som oaser i den karrige naturen med sine vakkert bølgende fairways. Vi bor på det hyggelige Elba Sara rett nedenfor Fuerteventura Golf, med perfekt beliggenhet til strandpromenaden og i spaseravstand til det koselige Caleta de Fuste sentrum. Beliggenheten er perfekt, med gangavstand til både småbåthavnen og restauranter og barer. Kombinasjonen av sol, bad, golf og direkte nærhet til Caleta de Fuste, gjør destinasjonen til et meget godt alternativ for enhver smak. I reisens pris inngår fire greenfee på to baner.

 

  

 

Caleta de Fuste

Golf Academy: Ja
Golfvert/-pro på stedet: Ja
Konkurranser: 2 pr. uke
Baner i nærområdet: 3
Avstand flyplass: Fuerteventura Airport 8 km
Avstand golfbaner: 1 km, (transport etter tidstabell)
Nærmeste by: Caleta de Fuste 2 km
Arrangementer: Konkurranser, utflukter m.m.
Transport: Transport til og fra golfbanen går på faste tider i henhold til kjøreplan som blir informert om på plass. Ønsker man å kjøre andre tider for å utnytte heldagsgreenfee skjer denne transporten på egen bekostning.

 

Salinas Golf

Salinas GC eller for å være korrekt Golf Club Salinas de Antigua ligger vakkert i en svak helling ned mot havet, bare noen minutters transfer fra vårt hotell Elba Sara. Banedesigneren er den gamle Ryder Cup-spilleren Manuel Pinero, som har skapt en moderne feriebane med bølgende fairways, opphøyde greener og flere minneverdige hull. Det er ikke mindre enn fire dammer på banen som kan forårsake en hel del problemer ved innspill til seks av banens greener. Det finnes flere store ”waste areas” og en hel del palmer som sammen med de opphøyde og raske greenene bidrar til den moderne ørkenbane-følelsen. Banen er åpen og vinden er som på alle øyer en viktig faktor å ta hensyn til og kanskje til og med en årsak til at banen ikke er spesielt lang. Selv om banen er åpen så er flere av hullene rammet inn av kuler ved siden av fairway, noe som gir en følelse av at man spiller adskilte hull. Det finnes bunkere som på de fleste golfbaner, men Salinas har i tillegg en ekte bunker fra andre verdenskrig på et av hullene. Banen har Bermudagress som blir gulbrunt under store deler av vintermånedene, dette påvirker ikke ballens leie, men litt av det visuelle inntrykket. Salinas er en utmerket feriebane som er både vanskelig og lett på samme gang. Den er absolutt ikke noe umulig monster, men i stedet en bane der man synes at scoren burde bli bra selv om det kanskje ikke holder helt inn til klubbhuset. Banen er morsom og omvekslende å spille. Klubbhuset har en moderne stil med fin utsikt over banen hele veien ned til havet.

 

  

 

Salinas de Antigua Golf Club

Antall hull: 18
Banekarakter: Parkbane
Banefakta: Salinas, Par 70  5105   4292 
HCP-grense: 54
Banearkitekt: Manolo Piñero

Fuerteventura Golf

Ved ankomsten til Fuerteventura Golf møtes dere av det pampete hotellet som er bygget i klassisk haciendastil. I det vakre hotellbygget ligger også klubbhuset og restauranten. Selv om Fuerteventura Golf ligger mer eller mindre nabo med Salinas Golf så er det helt ulik karakter på banene.  Fuerteventura Golf er en klassisk golfbane der fairways rammes inn av palmer og banen har relativt små greener. Det gjelder å holde tungen rett i munnen allerede fra første hullet, et kort par 4 med en bekk som krysser fairway og en vel innbunkret green. Spill klokt fra tee for å undvike bekken og fairwaybunkerne! Strategiskt spill gjelder faktiskt over hele banen. Det finnes doglegs der man kan sjanse og vinne en hel del men det kan bli dyrekjøpte metere om man går out of bounds.  Fuerteventura er en flat bane som er lett å gå bortsett i fra den tøffe bakken opp til hull nummer 17. Selv om vi bedømmer både Fuerteventura og Salinas som feriegolfanlegg, så er de ikke noen dårlige baner. Fuerteventura Golf var vert for Europatouren 2004 og da havnet Golf Plaisirs salgssjef Mattias Damberg på samme plass som Henrik Stenson, men dog langt fra toppen med seks over par.

 

  

 

Fuerteventura Golf

Antal hull 18

Banekarakter Parkbane
Banefakta Fuerteventura Golf, Par 70  5765   4720

HCP-grense 54
Drivingrange Ja

Banearkitekt: Juan Catarineu

Hotell

Herlig sandstrand, basseng, restauranter og barer – på Elba Sara får du alt i ett. Det 4-stjerners hotellet er et klassisk ”sol og bad”-hotell, med strandbeliggenhet og to store basseng. Rommene er smakfullt innredet med balkong og havutsikt. Etter avsluttet golfspill nyter du solrike ettermiddager på stranden eller rundt et av bassengområdene. Det er lett å trives på Elba Sara, og blir man lei av å slikke sol, finnes det en liten relaxavdeling med badstue og jacuzzi. Har man noe ork igjen etter golfen, kan man spille tennis eller utnytte treningsfasilitetene. Det finnes også et mindre kjøpesenter i direkte tilslutning til hotellet. Ønsker du et større utvalg av butikker og fornøyelsesliv, så er det bare en kort taxireise eller en deilig spasertur til Caleta de Fuste.

 

  

 

Elba Sara Hotel

4-stjerners badehotell
Beliggenhet: Ved stranden nedenfor golfbanene
Rom: 266 stk.
Fasiliteter: 2 utendørsbasseng (ikke oppvarmet), tennis, treningsfasiliteter, Internett, restaurant og bar.
Pensjon: Halvpensjon – 7 frokoster, 6 middager (buffé)

Long stay

Kanariøyene har lenge vært et ettertraktet reisemål for langtidsferie, og nå kan vi endelig tilby dette unike produktet. Det er mye som skal passe for at stedet skal egne seg for langtidsferie, men vi kan love at Fuerteventura har det som skal til for én måneds hyggelig opphold. Klimaet på Fuerteventura er behagelig året rundt, og vinteren er perfekt for varme og deilige golfrunder i solen. Her, i utkanten av Calete de Fuste, kan vi nå tilby en måneds opphold i leiligheter med 16 runder golf inkludert i pakken.

 

   

 

Caleta de Fuste er en turistby av det tradisjonelle slaget, med et godt utvalg av restauranter, forretninger, barer og forlystelser. Leilighetshotellet vårt, Elba Castillo Antigua, har sentral beliggenhet med gangavstand til det meste, men likevel avskjermet fra byens liv og røre. Bassenget ligger i le mellom bygningene, slik at en frisk dukkert er mulig også når vinden står på. Leilighetene er hyggelige og rommelige, med enkelt kjøkkenutstyr. Alle har balkong; med utsikt enten over svømmebassenget, byen eller havet.
De to golfbanene som er inkludert i pakkearrangementet vårt – Salinas Golf og Fuerteventura Golf – ligger vakkert til på en høyde med utsikt over havet, like utenfor Caleta de Fuste. Den siste er en tradisjonell parkbane, mens den første er mer moderne og teknisk, og begge har "waste areas" som er så typisk for Kanariøyene: den svarte lavasanden som kanter fairwayene her og der. Transport fra Elba Castillo i hht. tidtabell.

Video

Presentasjon af Salinas Golf

Bestill

Avreisested
Avreisedato
Reisende

AvreisestedDestinasjonAvreiseHjemreisePris/person, fra
Klikk på et reisemål for mer informasjon.
Dette inngår i reisen
Foreløpige flytider:
Send forespørsel om reisen
Denne reisen kan bestilles på forespørsel. Fyll ut nedenstående, så kontakter vi deg.

Navn:

E-postadresse:

Telefon:

Antall reisende:© Copyright Golf Plaisir Resebyrå AB, 2009
Golf Plaisir Resebyrå AB har stilt garanti iht. den svenske reisegarantiloven hos det Svenska Kammarkollegiet. Gjennom denne garantien er du som reisende beskyttet ved konkurs dersom reisen må avbrytes eller innstilles. Garantien gjelder også for reisende fra Norge. Les gjerne mer på
Kammarkollegiets hjemmesida.

Søk reisen her

Avreise og dato

Land og destinasjonHva er inkludert i denne reisen?

7 netter i dobbeltrom med 7 frokoster og 6 middager, 4 heldagsgreenfee, fly, flyskatt, transport av golfbag, flyplasstransfer, service av vår golfvert og -pro. 

 

Pris fra: 8.715,-


Hva er inkludert i Long stay?

 

Inkluderer: 28 netter i leilighet uten måltider, 16 greenfee, fly, flyskatt, transport av golfbag, flyplasstransfer, service av vår golfvert og -pro.

 

Pris fra: 12 495;-


Vær

+21.8 °C


Klima