Costa Almeria, Almerimar

Spanias beste klima og den avslappende atmosfæren har lokket tusenvis av golfere på jakt etter det optimale golfreisemålet. Det er med glede vi nå kan presentere ferieparadiset Almerimar.

Generelt

I det sørøstre hjørnet av Spania lyser solen aller mest, og regndager er ytterst sjeldne. Blant de soldrukne drivhusene, som en grønn oase ved havet, ligger Almerimar. I Almerimar bor du bekvemt med golfbanen på den ene siden og marinaen og den lange sandstranden på den andre. I marinaen finner du butikker, restauranter og barer, og området passer utmerket for en kveldspromenade før eller etter middagen. Alt du trenger, kan du finne innen gangavstand, hvilket gir et perfekt utgangspunkt for en avslappende golfferie.

  

  

 

Almerimar

Golf Academy: Nei

Golfvert på stedet: Ja
Konkurranser: 2 pr. uke
Baner i nærområdet: 4
Avstand hotell–golf: 0 m
Avstand flyplass: Malaga flyplass200 km
Nærmeste by: Almeria 35 km
Arrangementer: Konkuranser, utflukter m.m. (betales på stedet).

Golf

Golfbaner ligger vakker til med Middelhavet på den ene siden og Sierra Nevadas snøkledde fjelltopper på den andre. Her finner du 27 hull med ekte feriegolf når den er som best, med relativt sjenerøse fairways og en hyggelig og variert layout i parkmiljø, som allikevel kan tilby mange utfordringer. Blant de vanskeligere hullene finner man signaturhullet nr. 12: et korthull på 150 meter mot en øygreen. Virkelig tøft hvis du har vinden mot deg. Det er med en lettelsens sukk man går over broen inn mot greenen etter et vellykket resultat. De opprinnelige 18 hullene, ”Old Course”, er vår hovedbane, med utfordrende layout og flere innspill over vann. ”Classic Course” er den sist åpnede nihullssløyfen, som benyttes i visse perioder som hovebane. Classic course tilbyr den snilleste golfen – perfekt for muligheten for en god score.

 

Almerimar Golf

Antall hull: 27 

Par 72  6148   5429  
Par 36  2879   2492 
Banekarakter: Parkbaner
HCP-grense: 54
Greenfee: 5 heldagsgreenfee
Banearkitekt: Gary Player / Rob Kirby

Hotell

1 November 2012 åpnede Almerimar Golf Hotel portene etter en totalt ansiktsløftning. Hotellet er da gjenskapt som et moderne 5-stjerners hotell med perfekt beliggenhet med klubbhuset som nabo og marinaen på den andre siden av gaten. Alle rommene har balkong eller terrasse mot golfbanen. Rommene er romslige og moderne innredet i lyse farget. Lekker spa-avdeling med basseng, jacuzzi og badstue. Den hyggelige lobbybaren er stedet hvor dagens golfspill diskuteres, og i restauranten serveres det spanske spesialiteter og internasjonale lekkerheter. er sikre på at du kommer til å sette pris på det avslappende miljøet, den hyggelige banen, den gode maten og de herlige ettermiddagene i solen. Kort sagt, her kan du nyte både golf, sol og bad.

 

  

 

Hotel Almerimar Golf

5-stjerners hotell
Beliggenhet: Rett ved klubbhuset
Rom: 113 stk. Alle rom har minibar, safe, luftkondisjonering og balkong eller terrasse.
Fasiliteter: Utendørsbasseng. Treningssenter med spa, innendørsbasseng, jacuzzi og badstue, restauranter, bar.

Pensjon: 7 frokoster og 6 middager

Wifi På hotellet finnes det trådløst internett uten ekstra kostnad.

Long stay

Det spanske fastlandets beste klima har gjort Costa Almeria til en av de absolutt mest populære destinasjonene for solhungrige Long Stay-reisende. Vi har valgt leilighetskomplekset Porto Fino til våre Long Stay-reisende. Port Fino har en utmerket beliggenhet i forhold til golfen, rett ovenfor klubbhuset. Du bor ved siden av den fine og velassorterte supermercadoen, og har den herlige marinaen rett utenfor døra. Leilighetene er fine, med moderne og funksjonell innredning. Layouten varierer noe, men samtlige leiligheter har ett eller flere soverom, ett eller flere baderom, samt separat oppholdsrom, normalt utrustet kjøkken og vaskemaskin. Tvers over gaten venter Almerimars herlige golfbaner. 27 hull av ekte feriegolf når den er som best, med relativt generøse fairways og en trivelig og variert layout i parkmiljø som allikevel kan by på mange utfordringer. Et utmerket sted for et lengre opphold på vinteren – golf, varme, god mat og total avslapping.

 

Porto Fino Apartments

Hyggelige og tiltalende leiligheter med herlig beliggenhet i marinaen i Almerimar.

Beliggenhet: I marinaen i Almerimar, ca. 100 meter fra klubbhuset.
Leiligheter Porto Fino Basic: Leilighetene har 1 eller 2 soverom, kombinert oppholdsrom/kjøkkenkrok, bad og vaskemaskin. Alle leilighetene er moderne og funksjonelt innredet, mens planløsning og møblering kan variere. TV. 
Leiligheter Porto Fino Extra: Leilighetene har 2 eller 3 soverom, kombinert oppholdsrom/kjøkkenkrok, bad og vaskemaskin. Alle leilighetene er moderne og funksjonelt innredet, mens planløsning og møblering kan variere. TV. Stor balkong / terrasse plassert over bassengområdet, golfbanen eller marinaen.
Fasiliteter: Utendørs svømmebasseng. Resepsjon med engelsktalende personale i separat bygning, ca. 400 meter fra leilighetene. Åpen på dagtid. Restauranter, barer, bank og matbutikk med bra utvalg i marinaen, i behagelig gangavstand.
Måltider: Selvhusholdning.
Rengjøring: Kun ved avreise. Rengjøring i løpet av oppholdet kan bestilles og betales på stedet.

 

Annet

Bestill

Avreisested
Avreisedato
Reisende

AvreisestedDestinasjonAvreiseHjemreisePris/person, fra
Klikk på et reisemål for mer informasjon.
Dette inngår i reisen
Foreløpige flytider:
Send forespørsel om reisen
Denne reisen kan bestilles på forespørsel. Fyll ut nedenstående, så kontakter vi deg.

Navn:

E-postadresse:

Telefon:

Antall reisende:© Copyright Golf Plaisir Resebyrå AB, 2009
Golf Plaisir Resebyrå AB har stilt garanti iht. den svenske reisegarantiloven hos det Svenska Kammarkollegiet. Gjennom denne garantien er du som reisende beskyttet ved konkurs dersom reisen må avbrytes eller innstilles. Garantien gjelder også for reisende fra Norge. Les gjerne mer på
Kammarkollegiets hjemmesida.

Søk reisen her

Avreise og dato

Land og destinasjonHva er inkludert i denne reisen?

Inkluderer: 7 netter i dobbeltrom med 7 frokoster og 6 middager, 5 heldagsgreenfee, fly, flyskatt, transport av golfbag, flyplasstransfer, service av vår golfvert.

 

Pris fra: 10.653,-


Hva er inkludert i Long Stay?

Inkluderer: 28 netter i leilighet utan måltider, 16 greenfee på Almerimar med starttider etter kl. 12.00, fly, flyskatt, transport av golfbag, flyplasstransfer, service av vår golfvert.

 

Pris fra: 12 735,-Vaer

+24.1 °C


Klima