Costa del Sol - Almenara

Costa del Sol – den spanske Solkysten. Jo da, navnet har noe for seg, for her flommer solen, men kysten kunne like gjerne hete Golfkysten, for det vrimler av golfbaner. Det er nærmere 70 stykker langs kysten; for mange skandinaver har det nærmest vært likhetstegn mellom Malaga/Marbella og golfreiser.

Generelt

Når man reiser rundt på Costa del Sol skulle man ikke tro området var et golfparadis, så kupert og dramatisk som kysten er. Det er meget vakkert! Men man kan også si at de beste banene nesten alltid ligger der naturen er på sitt mest spektakulære. Kronjuvelen på kysten er naturligvis den eksklusive byen Sotogrande, der blant annet golfbanene Valderama og Real Club Sotogrande slåss om posisjonen som den mest eksklusive langs kysten. Den nye banen i Sotogrande, La Reserva, anses av mange å være den største juvelen, og kanskje den beste banen på hele Solkysten. Som du forstår, er det et herlig golfområde Golf Plaisirs nyhet Almenara ligger i. Det er et anlegg som har det meste – 27 hull, gode bosteder, fin natur og en plassering i toppsjiktet blant golfbaner langs kysten. I nærområdet ligger det sju baner som man også regner med San Roque, Alcaidesa Links og La Cañada, som ligger noen minutter med bil fra Almenara.

 

  

 

Costa del Sol, Almenara

Golf Academy: Nei
Golfvert/-pro på stedet: Ja
Avstand hotell-golf: 0-300 m
Avstand flyplass: Malaga 110 km
Måltider: 6 dager halvpensjon (middagsbuffé)
Antall rom på hotellet: 148 + 12 suiter
Arrangement: Turneringer, fellesmiddag, utflukter m.m.
Turneringer: 2 pr. uke.

Golfen

Almenara Golf har 27 hull som er designet av den berømte Dave Thomas. Mr. Thomas har en egen evne til å lese naturen og skape gjennomtenkte løsninger som verdsettes av alle kategorier spillere. Alle Almenaras tre 9-hullsslynger – Acornoques, Pinos og Lagos – starter oppe ved klubbhusområdet. De ulike slyngene er like, men allikevel så ulike. Det de har til felles – foruten kvaliteten og utsikten – er at de alle begynner med ett eller to hull nedover, for siden å gå over et flatt parti og noen av de siste hullene går oppover igjen mot klubbhuset. Når man står på terrassen ved golfrestauranten så er første innskytelse av Almenara med sine bølgende bakker og nivåforskjeller er en bane som er tilpasset golfbiler. Men med god design der man utnytter naturen blir resultatet virkelig bra – en vakker og variert golfbane som ikke er noe problem å gå, selv om det kjennes i bena når man spiller de siste hullene opp mot klubbhuset. De fleste baner har et signaturhull, men Almenara har et flertall hull i hver slynge som konkurrerer om tittelen og det er kanskje ikke så merkelig når med alle sjøene og vakre korkeiker.

 

Almenara Golf

Antall hull: 27
Banekarakter: Parkbane
Banefakta: Alcornoques, Par 36  2775   2294
                     Pinos, Par 36  2923   2425
                     Lagos, Par 36  2875   2524
Hcp-grense: 54
Drivingrange: Ja
Greenfee: 6 heldagsgreenfee på Almenara.

Banearkitekt: Dave Thomas

Hotell

Man bor virkelig godt på Almenara Resort. Moderne firestjerners hoteller er noe vi virkelig setter pris på. Rommene er av god størrelse, har tiltalende interiør og terrasse eller balkong. Det mangler muligens noen kvadratmeter for å få den femte stjernen, og man kan ikke få room service hele døgnet, men man slipper å betale en formue for et rom som man stort sett sover i. Man blir heller ikke ruinert når man skal ha en forfriskning på terrassen etter dagens golfrunde. Lobby, bar og restaurant ligger i en egen bygning, mens hotellrommene ligger nærmest som rekkehus på området. Det som gir den ekstra følelsen av luksus er at du som Golf Plaisir-gjest har tilgang til spa, innendørs svømmebasseng og et fint trimrom.

 

  

 

NH Hotel Almenara Golf Resort

Luksuriøst firestjerners golfhotell med overnatting i rekkehuslignende bebyggelse
Beliggenhet: På banen i Sotogrande
Antall rom: 148 og 12 suiter
Fasiliteter: Utendørs svømmebasseng (ikke oppvarmet), spa med jacuzzi, restauranter og bar
Måltider: Halvpensjon – 7 frokost og 6 buffémiddager

Weekend

I nedenstående priseksempel for Almenara er følgende inkludert:
– Fly tur/retur inkl. flyskatter
– Overnatting i delt dobbeltrom i angitt antall netter
– Dagsgreenfee – samme antall som antall overnattinger
– Halvpensjon
– Bistand av vår golfvert og golfpro

Transport mellom flyplass og hotell er ikke inkludert. Transport av golfbag er inkludert hos enkelte flyselskaper; det tas forbehold om tillegg.

Alle priser er fra-priser; endelig pris oppgis ved bestilling.
For bestilling, ring 22 47 50 69

 Antall netter  Oslo
 3 netter  6 775:-
 4 netter  7 995:-
 5 netter  8 895:-

 

 Valgfrie tillegg og rabatter Enkeltromstillegg  Rabatt 3. person   Ekstra greenfee  Tillegg for halvpensjon 
 3 netter  1 265:-  N/A  425:-  N/A
 4 netter  1 690:-  N/A  425:-  N/A
 5 netter  2 115:-  N/A  425:-  N/A 

Bestill

Avreisested
Avreisedato
Reisende

AvreisestedDestinasjonAvreiseHjemreisePris/person, fra
Klikk på et reisemål for mer informasjon.
Dette inngår i reisen
Foreløpige flytider:
Send forespørsel om reisen
Denne reisen kan bestilles på forespørsel. Fyll ut nedenstående, så kontakter vi deg.

Navn:

E-postadresse:

Telefon:

Antall reisende:


© Copyright Golf Plaisir Resebyrå AB, 2009

Golf Plaisir Reisebyrå AB har stilt garanti ifølge reisegarantiloven gjennom Svenske Kammarkollegiet. Denne garantien beskytter deg som reisende ved konkurs om reisen skulle blir kansellert eller avbrytes ved annen anledning. Les mer på Kammarkollegiets hjemmeside.

 

Søk reisen her

Avreise og dato

Land og destinasjonHva er inkludert i denne reisen?

7 netter i dobbeltrom med 7 frokoster og 6 middager, 6 heldagsgreenfee, fly, flyskatt, transport av golfbag, flyplass-transfer, service av vår golfvert og-pro.

 

Pris fra: 12.107,-Vær

+21.8 °C


Klima