Son Antem - Alt for en vellykket golfferie

Son Antem er en av de steder som kan levere en perfekt kombinasjon av nytelse, matglede og natur - sammen med baner som man helt enkelt ikke går lei av!

Generelt

Mallorca er en av de største golfmetropolene i Europa, med kun 20 golfbaner på et relativt lite areal. Alle banene til tross, så er det kun noen utpregede golfresorter hvor man bor rett ved banen. Be Live Collection Son Antem er kanskje den aller beste resorten på hele Mallorca, og var et naturlig valg for Golf Plaisir, ettersom den tilbyr alt som trengs for et vellykket golfopphold. Et fantastisk 5-stjerners hotell av beste klasse og hele 36 herlige golfhull – naturligvis med heldagsgreenfee! Men Mallorca er så mye mer enn bare golf. Fremfor alt hovedstaden Palma de Mallorca tilbyr alt man kan ønske. Her finnes det en stor variasjon av restauranter, shopping, kultur og natteliv for den som ønsker det. Alt dette kun ca. 20 minutter fra ditt midlertidige hjem på Son Antem. Du som reiser til Mallorca, kommer du til å få en uforglemmelig reise. Det er ikke for ingenting at nordmenn har valfartet hit i mange tiår. En gang Mallorca – alltid Mallorca!

 

  

 

Mallorca, Son Antem

Golf Academy: Ja
Golfvert/-pro på stedet: Ja
Konkurranser: 2 pr. uke
Baner i nærområdet: 14

Avstand flyplass: Palma Airport 15 km
Avstand golfbane: 0 m
Nærmeste by: Palma de Mallorca 20 km
Arrangementer: Konkurranser, utflukter m.m.

 

NB! Mallorca tar ut en turistskatt for hotellopphold. Denne skatten legges til den endelige regningen og betales til hotellet. I skrivende stund er skatten på 2 euro + 10% mva. per person. Turistskatten betales av alle overnattende gjester over 16 år.

 

Golfen

Golfbanene heter West og East, hvor West er mesterskapsbanen som regnes for å være tøffere og mer ufordrende enn East. Begge banene er relativt lange, og selv om West kanskje er litt vanskeligere, er East mer variert, og har en hel del snedige hull hvor det lønner seg med riktig ballplassering. Signaturhullene er 9 og 18 på West – virkelig utfordrende golfhull med greenområder som beskyttes av både velplasserte dammer og bunkere. Treningsområdene er gode, og rangen er stor, med mange utslagssteder på både gress og matte. Begge banene er meget gode, og West er med i den berømte Peugeotguiden som rangerer Europas 1 000 beste golfbaner.
 

  

 

West

Antall hull 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72  5913    5007 
HCP-grense 36+

 

East

Antall hull 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72  6009    5061 
HCP-grense 36+
Drivingrange Ja
Greenfee 5 heldagsgreenfee i løpet av uken

Hotell

Hotellet garanterer rendyrket kvalitet og service. Hotellet ligger perfekt beliggende mellom de to 18-hullsslyngene. De romslige rommene er av høyeste klasse, og tilbyr herlig avkobling etter en lang dag på golfbanen. Alle rommene har balkong eller terrasse, hvor man kanskje vil nyte en ettermiddagsdrink før middagen. For den som vil skjemme bort støle golfmuskler, anbefales det et besøk i hotellets hyggelige spa. Her tilbys det behandlinger for både kropp og sjel (mot kostnad) for den som ønsker det. Den kulinariske opplevelsen fås i en av de to utmerkede restaurantene som tilbyr Middelhavets lekkerheter etter ønske og smak. I våre reiser inngår frokost og fem middager på hotellet. Selv om kjøkkenet holder høyeste klasse, vil vi ikke at våre gjester skal føle seg bundet til hotellet, da Palma har så uendelig mye å tilby i matveien. Det er nesten et must å besøke noen av de andre praktfulle stedene på denne fantastiske øya.

 

  

 

Be Live Collection Son Antem

5-stjerners hotell

Beliggenhet: Rett ved golfbanen

Rom: 142 stk  Alle rom har lutkondisjonering, safe, minibar, hårføner m.m.

Fasiliteter: Innendørsbasseng, Utendørsbasseng (ikke oppvarmet), Spa, minimarked, restaurant, bar m.m. 

Pensjon: Halvpensjon, 7 frokost og 5 middager

Weekend

I nedenstående priseksempel for Son Antem er følgende inkludert:
– Fly tur/retur inkl. flyskatter
– Overnatting i delt dobbeltrom i angitt antall netter
– Dagsgreenfee etter prinsippet "3 netter – 2 greenfee", "4 netter – 3 greenfee" osv.
– Frokost
– Bistand av vår golfvert og golfpro

Transport mellom flyplass og hotell er ikke inkludert. Transport av golfbag er inkludert hos enkelte flyselskaper; det tas forbehold om tillegg.

Alle priser er fra-priser; endelig pris oppgis ved bestilling.
For bestilling, ring 22 47 50 69

 Antall netter  Oslo
 3 netter  6 775:-
 4 netter  7 875:-
 5 netter  8 975:-

 

 Valgfrie tillegg og rabatter Enkeltromstillegg  Rabatt 3. person    Ekstra greenfee Tillegg for halvpensjon 
 3 netter  1 435:-  -750:-  425:-  
 4 netter  1 860:-  -1 005:-  425:-  
 5 netter  2 285:-  -1 255:-  425:-  

Video

Presentasjon av Son Antem

 

Tips from the Pro, Son Antem

Bestill

Avreisested
Avreisedato
Reisende

AvreisestedDestinasjonAvreiseHjemreisePris/person, fra
Klikk på et reisemål for mer informasjon.
Dette inngår i reisen
Foreløpige flytider:
Send forespørsel om reisen
Denne reisen kan bestilles på forespørsel. Fyll ut nedenstående, så kontakter vi deg.

Navn:

E-postadresse:

Telefon:

Antall reisende:


 

© Copyright Golf Plaisir Resebyrå AB, 2009

Golf Plaisir Reisebyrå AB har stilt garanti ifølge reisegarantiloven gjennom Svenske Kammarkollegiet. Denne garantien beskytter deg som reisende ved konkurs om reisen skulle blir kansellert eller avbrytes ved annen anledning. Les mer på Kammarkollegiets hjemmeside.

 

Søk reisen her

Avreise og dato

Land og destinasjonHva er inkludert i denne reisen?

7 netter i dobbeltrom med 7 frokost og 5 middager, 5 heldagsgreenfee, fly, flyskatt, flyplasstransfer, service av vår golfvert og -pro.

 

Pris fra: 11.750,-Vær

+21.0 °C


Klima