Meloneras - Suksessen fortsetter...

Hva skal man si når banebyggerne har lagt de siste ni hullene ved havet? Man sier ”takk skal dere ha” – og nyter havluft, lyset og den avslappede atmosfæren på en av Gran Canarias nye resorts

 

Ekstra greenfee på Meloneras!

Nå får du enda mer golf for pengene når du bestiller din vårreise til Gran Canaria, Meloneras. På alle reiser til Meloneras med avreise etter den 1. april inngår nå 6 heldagsgreenfees per uke!

Generelt

Gran Canaria har alt: strendene, luksushotellene, klimaet, naturen, barene, restaurantene og til og med golfen. Bandama er en av de aller eldste, og Maspalomas fylte 40 år i fjor, så golf har eksistert lenge på øya, men det er nye tilskudd som Salobre, Anfitauro og Meloneras som lokker golferne til å komme tilbake til denne herlige øya. For å komme tilbake, det kommer man absolutt til å gjøre!

 

  

 

Meloneras

Golf Academy: Ja.
Golvert/-proff på stedet: Ja.
Konkurranser: 2 pr. uke.
Baner i nærområdet: 8.
Avstand flyplass: 40 km.
Nærmeste by: Playa del Inglés, 3 km.
Arrangementer: Konkurranser, middagsarrangement, utflukt til annen golfbane m.m.
Transport: Transport til og fra golfbanen går på faste tider i henhold til kjøreplan som blir informert om på plass. Ønsker man å kjøre andre tider for å utnytte heldagsgreenfee skjer denne transporten på egen bekostning.

Golfen

Meloneras GC er formodentlig den dyreste golfbanen som er bygd på Gran Canaria, og det kommer verken av at klubbhuset er enormt (det er ganske lite og uanselig) eller av at man har måttet sprenge bort store fjell. Det er på grunn av marken – beliggenheten. Banen går langs havet, der man på Gran Canaria ellers bare bygger hotell og luksusvillaer. Banen er herlig komponert, og vokser jo mer man spiller. Åpningen er litt forsiktig, og man lærer seg etter hvert å kjenne karakteren og hastigheten på greenene. Det føles herlig å kunne bruke alle klubbene i bagen, og på de første 9 hullene kan man spre ballene ganske friskt uten å straffes altfor hardt. Selv om de første 9 hullene er veldig gode, så har man sett hva som venter fra klubbhuset – og det er 9 siste hullene som ofte blir avgjørende for poengsummen. Ikke alle de 9 siste hullene går ved havet, men havet er så dominerende at man allikevel får følelsen av det.

 

  

 

Meloneras Golf

Antal hull: 18

Bankaraktär: Park/Seaside
Banefakta: Par 71  5403   4400 
Baner i nærområdet: 8
HCP-grense: 54
Greenfee: 5 heldagsgreenfee inngår

Banearkitekt: Ron Kirby
Transport: Transport til og fra golfbanen går på faste tider i henhold til kjøreplan som blir informert om på plass. Ønsker man å kjøre andre tider for å utnytte heldagsgreenfee skjer denne transporten på egen bekostning.

 

Hotell

Lopesan Baobab Resort er det siste tilskuddet av luksushotell i den litt større klassen på det sørlige Gran Canaria, og antageligvis kommer det til å være slik i noen år framover, ettersom lavkonjunkturen har satt en stopper for nye hotellprosjekt. Store og dyre hotell pleier ofte å bety ganske feig og stram innredning, men det gjelder ikke Baobab, som er vågal og helt i afrikansk stil. Det fungerer helt utmerket, og bilder fra hotellet kommer nok til å kunne finnes i reportasjer i mange innredningsblader i flere år. Hotellet er stort, men bygd på en måte som gjør at man opplever det som levende og intimt. Bassengområdene er fantastiske, og maten er det heller ikke noe å si på. Hvis du vil ha en tradisjonell luksusinnkvartering, tilbyr vi også søsterhotellet Villa del Conde. Begge hotellene ligger i Meloneras hvor det finnes et stort utvalg av restauranter, barer og selvfølgelig også flotte sandstrender.

 

  

 

Lopesan Baobab Resort

5-stjerners hotell
Beliggenhet I Costa Meloneras
Rom 676 stk. Alle rom har luftkondisjonering, safe, minibar, hårføner m.m.
Fasiliteter Flere restauranter og barer, stort svømmebasseng (ikke oppvarmet), m.m.

Wifi I hotellobbyen finnes det trådløst internett unten ekstra kostnad. Det går også å få på rommet mot en avgift.
Pensjon 7 frokoster og 6 middager


Lopesan Villa del Conde

5-stjerners hotell
Beliggenhet I Costa Meloneras, nære havet.
Rom 561 stk. Alle rom med AC, safe, minibar, hårtørker m.m.
Fasiliteter Flere restauranter og barer. Stort bassengområde (ikke oppvarmet).

Wifi I hotellobbyen finnes det trådløst internett unten ekstra kostnad. Det går også å få på rommet mot en avgift.
Pensjon 7 frokoster og 6 middager

Bestill

Avreisested
Avreisedato
Reisende

AvreisestedDestinasjonAvreiseHjemreisePris/person, fra
Klikk på et reisemål for mer informasjon.
Dette inngår i reisen
Foreløpige flytider:
Send forespørsel om reisen
Denne reisen kan bestilles på forespørsel. Fyll ut nedenstående, så kontakter vi deg.

Navn:

E-postadresse:

Telefon:

Antall reisende:


 

 

© Copyright Golf Plaisir Resebyrå AB, 2009

Golf Plaisir Resebyrå AB har ställt garanti enligt resegarantilagen hos Kammarkollegiet. Genom att ställa garanti är du som resenär skyddad vid konkurs om resan avbryts eller ställs in av annan anledning. Läs gärna mer på Kammarkollegiets hemsida.

 

Søk reisen her

Avreise og dato

Land og destinasjonHva er inkludert i denne reisen?

7 netter i dobbeltrom med 7 frokoster og 6 middager, 5 heldagsgreenfee, fly, flyskatt, transport av golfbag, flyplass-transfer, transfer hotell til golfbanen til faste tider, service av vår golfvert og -pro.

 

Pris fra: 12.107,-Vær

+23.2 °C


Klima