Precise Resort, El Rompido - 36 hulls golfparadis

I provinsen Huelva, i den vestlige delen av Anadalusia og bare 30 minutter fra den portugisiske grensen, ligger kystens eneste 36-hullsanlegg – El Rompido. Spill og nyt banene og den urørte naturen.

Generelt

Rett sørøst for den portugisiske grensen, ligger det vidunderlige El Rompido. Her på Costa de la Luz, ”Lysets kyst”, er tempoet lavere og omgivelsene ikke så utnyttet. El Rompido er overlegent et av de beste alternativene for deg som vil ha mye herlig golf i et flott miljø og dessuten nyte god mat og drikke. El Rompidos nye eiere har renovert hele anlegget. Det var bra tidligere også, men de har gjort store investeringer for å øke kvaliteten på hotell, leiligheter og golfbaner – El Rompido er virkelig tilbake!

 

  

 

Precise Resort, El Rompido

Golf Academy: Ja
Golfvert/-pro på stedet: Ja
Konkurranser: 2 pr. uke.
Baner i nærområdet: 6
Avstand golbane: 0 m
Avstand flyplass: Faro Airport 100 km, Sevilla Airport 110 km
Nærmeste by: Huelva 40 km
Arrangementer: Konkurranser, utflukter m.m.

 

Golf

El Rompido har to virkelig gode 18-hullsbaner – litt ulike av karakter, men begge er velholdte med raske, ondulerte greener, store bunkere og strategiske vannhindre. Den nordlige banen ligger en kort spasertur fra hotellet og leilighetene, og er litt lengre og tøffere, men på den annen side er fairways bredere og mer velkommende. Den sørlige banen, som ligger i tilslutning til hotellet og leilighetene, er litt mer ”tricky”, og det gjelder å plassere slagene godt for å ikke sette seg fast bak trær eller utskytende greiner. Banene er så varierte å spille at en eller flere ukers besøk aldri føles kjedelig. Det finnes ingen som helst bebyggelse rundt banen, bortsett da fra vårt luksuriøse hotell og våre leiligheter. Du spiller i et urørt miljø med himmelen, vannet, fuglene, gresset og mengder av appelsintrær til selskap.

 

  

 

El Rompido Golf

Antall hull: 36
Banefakta: North, Par 72  5910   5127
                     South, Par 72  5834   5192 
Banekarakter: Parkbaner
HCP-grense: 54
Drivingrange: Ja
Greenfee: 5 heldagsgreenfee, ekstra greenfee mot tillegg.
Banearkitekt: South Juan Antonio

Hotell

El Rompido er mer enn bare et golfanlegg. Her finnes alle forutsetninger for en hyggelig og morsom golfferie. Og det uansett om du velger å bo på det 5-stjernershotellet eller i de hyggelige 3-stjerners-leilighetene like ved banen og med utsikt over banen eller naturområdet rundt. Du som bor på hotellet, bor i hyggelige rom med kort vei til alt: basseng, spa, restaurant og bar samt golfklubben som ligger bortenfor utendørsbassenget – enkelt og bekvemt. Du som velger vår prisgunstige leiligheter, har mulighet til å lage din egen middag eller unne deg et besøk i hotellrestauranten. Eller hvorfor ikke besøke den sjarmerende lille byen El Rompido i nærheten med flere lokale restauranter? Med andre ord kan du velge det som passer deg best allerede når du bestiller reisen. Hvis du mot formodning skulle bli lei av å spille golf hele dagen, skal du vite at her har du også tilbud om tennis, treningsfasiliteter, spa, basket, fotball, sykling og ridning.

 

  

 

Precise Hotel El Rompido

5-stjerners golfhotell
Beliggenhet: 200 meter fra klubbhuset
Rom: 184 rom og 12 suiter
Fasiliteter: Innendørs-/utendørsbasseng, spa-anlegg, treningsfasiliteter, restaurant, bar.

Wifi: På hotellet finnes det trådløst internett uten ekstra kostnad.
Pensjon: 7 frokoster og 5 middager


Apartments Club

3-stjerners leilighetshotell
Beliggenhet: 300 m fra klubbhuset
Rom: 305 stk. Oppholdsrom med kjøkkenavdelig og separat soverom. Bad og WC.
Fasiliteter: Vasekrom, utendørsbasseng, minimarked, TV med svensk kanal.
Wifi: I leiligheterne finnes det trådløst internett uten ekstra kostnad.
Adgang til hotellets fasiliteter: Innendørs-/utendørsbasseng, spaanlegg, treningsfasiliteter, restaurant, bar.
Pensjon: Frokostpensjon – halvpensjon mot tillegg

Long stay

El Rompido ligger i det sørvestre Spania, ikke langt fra den portugisiske grensen, er en fullkommen golfresort. Her bor man i nyrenoverte, fine leiligheter som er fullt utrustet for et lengre opphold, alle med balkong eller terrasse. Like ved ligger det en mindre matvarebutikk, perfekt for enklere innkjøp.

 

  

 

Golfbanene South og North Course kompletterer hverandre ypperlig, da de skiller seg litt fra hverandre i karakter. Den sørlige banen er litt mer teknisk, mens den nordlige er noe mer åpen. Begge banene ligger inntil leilighetene, med en litt lengre spasertur til 1. tee på den nordlige banen. Under et opphold på El Rompido kan man foruten golf naturligvis nyte bad i utendørsbasseng eller kanskje til og med i havet – eller hvorfor ikke unne seg en behandling i hotellets avkoblende spa? Som sagt, El Rompido er en fullkommen golfresort, perfekt for Long Stay!

Bestill

Avreisested
Avreisedato
Reisende

AvreisestedDestinasjonAvreiseHjemreisePris/person, fra
Klikk på et reisemål for mer informasjon.
Dette inngår i reisen
Foreløpige flytider:
Send forespørsel om reisen
Denne reisen kan bestilles på forespørsel. Fyll ut nedenstående, så kontakter vi deg.

Navn:

E-postadresse:

Telefon:

Antall reisende:© Copyright Golf Plaisir Resebyrå AB, 2009
Golf Plaisir Resebyrå AB har stilt garanti iht. den svenske reisegarantiloven hos det Svenska Kammarkollegiet. Gjennom denne garantien er du som reisende beskyttet ved konkurs dersom reisen må avbrytes eller innstilles. Garantien gjelder også for reisende fra Norge. Les gjerne mer på
Kammarkollegiets hjemmesida.

Søk reisen her

Avreise og dato

Land og destinasjonHva er inkludert i denne reisen?

Inkluderer: 7 netter i dobbeltrom/ leilighet med 7 frokoster og 5 middager, 5 heldagsgreenfee, fly, flyskatt, transport av golfbag, flyplasstransfer, service
av vår golfvert og -pro.

 

Pris fra: 9.200,-


Hva er inkludert i Long Stay?

Inkluderer: 28 netter i leilighet uten måltider, ubegrenset greenfee på El Rompido med starttider etter kl. 12.00, fly, flyskatt, transport av golfbag, flyplasstransfer, service av vår golfvert og -pro.


Pris fra: 11 370,-Vær

+24.5 °C


Klima