Tenerife, Buenavista

Buenavista er Golf Plaisirs bortgjemte perle på Tenerife. Det er en unik bane langt bort fra masseturisme, stress og mas på et sted der øya er som vakrest.

Generelt

Melia Hacienda del Conde Hotel er et luksushotell med utsikt over golfbanen og havet. Buenavista er etter vår mening den beste golfbanen på Tenerife, men antallet greenfeegjester er forholdsvis få, ettersom det tidligere ikke fantes noe hotell i nærheten. Jo visst har det vært steder å bo, men det har vært mindre Rurals (landlig boalternativ) og noen få leilighetskomplekser. I Puerto de la Cruz finnes det naturligvis hotell, men det er en times tid fra golfbanen, hvilket gjør at vi stort sett har morgentimene for oss selv. Til å være nybygd, er hotellet lite – kun 117 rom. Melia Hacienda del Conde Hotel er et virkelig topphotell, og vi er sikre på at du kommer til å trives. Det er bygd i en tradisjonell spansk stil, og preges av varme og høy kvalitet. Rommene er velutrustede og store (40 km2). Foruten buffé- og à la carte-restaurant, så finnes det et oppvarmet basseng og et ”Nammu-spa” på 2 500 m2.

 

  

 

Buenavista

Golf Academy: Ja

Golfvert på stedet: Ja
Konkurranser: 2 pr. uke
Baner i nærområdet: 2
Avstand flyplass: Teneriffa Sur Airport 130 km
Avstand: Rett ved banen ca 500 m fra klubbhus

Nærmeste by: Puerto de la Cruz ca 30 km
Arrangementer: Konkurranser, utflukter m.m.

Golfen

Buenavista Golf ligger på et sted hvor ingen – bortsett fra det spanske golfikonet Severiano Ballesteros – ville komme på tanken om å bygge en golfbane. Buenavista er, for å prøve oss på en sammenligning, omtrent som Pebble Beach i California, men uten alle køene og skyhøye greenfees. Severiano Ballesteros har skapt en vidunderlig golfbane i en veldig dramatisk natur. Vi nøler ikke med å kalle banen unik. Det er vanskelig å ikke bli rørt. Noen av greenene ligger så nærme det mektige Atlanterhavet at du blir våt i ansiktet hvis bølgene er høye. Hele banen ligger på en skråning ned mot havet, og i blikkfanget har du det mektige havet og de majestetiske Tenofjellene i bakgrunnen. Buenavista har seks par 5-hull, seks par 4 og seks par 3. Med andre ord vil alle kategorier golfere finne noe som føles bra. Men hold deg på fairway! Flere hull kantes av lavastein og kaktuser, andre hull ligger rett inntil det skummende havet.

 

  

 

Buenavista Golf

Antall hull: 18, par 72.
Banefakta: Par 72  5747   4932 

Banekarakter: Kupert parkbane
HCP-grense: 54
Greenfee: 5 heldagsgreenfee
Banearkitekt: Severiano Ballesteros

Hotell

Melia Hacienda del Conde Hoteler et luksuriøst hotell av høyeste kvalitet med utsikt over golfbanen og havet. Buenavista er etter vår mening den beste golfbanen på Tenerife, men antallet greenfeegjester er forholdsvis få. Hotellet er ikke så stort – kun 117 rom. Melia Hacienda del Conde Hotel er et virkelig topphotell, og vi er sikre på at du kommer til å trives. Det er bygd i en tradisjonell spansk stil, og preges av varme og høy kvalitet. Rommene er velutrustede og store (40 km2). Foruten buffé og à la carte-restaurant, så finnes det et oppvarmet basseng og et ”Nammu-spa” på 2 500 m2.

 

  

 

Melia Hacienda del Conde Hotel

5-stjerners hotell
Beliggenhet: Rett ved banen ca 500 m fra klubbhus
Rom: 117 stk. Alle rom har luftkondisjonering, safe, minibar, hårføner m.m.
Fasiliteter: Utendørsbasseng (ikke oppvarmet), restaurant & bar, Spa m.m.
Pensjon: Halvpensjon, 7 frokost & 6 middager (buffé)

Video

Presentasjon af Buenasvista Golf

Bestill

Avreisested
Avreisedato
Reisende

AvreisestedDestinasjonAvreiseHjemreisePris/person, fra
Klikk på et reisemål for mer informasjon.
Dette inngår i reisen
Foreløpige flytider:
Send forespørsel om reisen
Denne reisen kan bestilles på forespørsel. Fyll ut nedenstående, så kontakter vi deg.

Navn:

E-postadresse:

Telefon:

Antall reisende:


 

© Copyright Golf Plaisir Resebyrå AB, 2007

Golf Plaisir Resebyrå AB har ställt garanti enligt resegarantilagen hos Kammarkollegiet. Genom att ställa garanti är du som resenär skyddad vid konkurs om resan avbryts eller ställs in av annan anledning. Läs gärna mer på Kammarkollegiets hemsida.

 

Søk reisen her

Avreise og dato

Land og destinasjonHva er inkludert i denne reisen?

7 netter i dobbeltrom med 7 frokoster og 6 middager, 5 heldagsgreenfee, fly, flyskatt, transport av golfbag, flyplass-transfer, service av vår golfvert.

 

Pris fra: 11.138,-Vær

+21.8 °C


Klima