Troia – Naturskjønn, med spennende golf

Naturskjønn er ingen overdrivelse når det gjelder Troia! Troia er et unikt golfreisemål der den ligger på en halvøy mellom Atlanterhavet og Sado-elva.

Generelt

Det kan være vanskelig å forstå at man bare er noen få mil sør for storbyen Lisboa når man ser sanddynene strekke seg ut mot Atlanterens bølger. Her ligger én av de aller beste golfbanene i hele Portugal og et feriehotell med egen marina. Fra Troia ser man over til havnebyen Setúbal på andre siden av bukta; det er den nærmeste større byen, og den ligger bare en liten båttur unna. Tar man katamaranen over havner man midt i Setúbal med et stort utvalg av restauranter, barer og forretninger i umiddelbar nærhet. Vil man ha bil med, så ligger fergeleiet bare fem minutter fra hotellet, like forbi golfklubben. 

 

     

 

Troia

Golf Academy: Ja, under vårsesongen.
Golfvert/-proff på stedet: Ja.
Konkurranser: 2 pr. uke.
Baner i nærområdet: 7
Avstand flyplass: 70 km (med ferge)

Nærmeste by: Lisboa 60 km (med ferge)
Arrangementer: Konkurranser, middagsarrangementer, vinsmaking m.m. (betales på stedet).
Transport: Transport til og fra golfbanen går på faste tider i henhold til kjøreplan som blir informert om på plass. Ønsker man å kjøre andre tider for å utnytte heldagsgreenfee skjer denne transporten på egen bekostning.

Golfen

Golfbanen i Troia er designet av den amerikanske legenden Robert Trent Jones Sr. Han har skapt en spektakulær links-/seaside-bane som er én av de mest fascinerende golfutfordringene i Portugal. I bladet Golf Worlds ranking av Europas beste baner pleier Troia å ligge høyt oppe, rundt 20. plass. Greenene er relativt små med naturlige bunkers som gjør spillet til en ytterligere utfordring, mens fairways er forholdsvis smale og omgitt av sanddyner og furutrær. Blant de ni første hullene er det flere vakre seaside-hull, og Trent Jones har aldri manglet superlativer når det gjelder jobben han gjorde med Troia, som ble åpnet allerede i 1980. Hans favoritt er hull 3, som også er med på listen over det han betegner som de 18 beste han har skapt i sin karriere.


Det som kjennetegner en god golfbane finner man her på Troia. Den er en skikkelig utfordring fra backtee for spillere med lavt handicap, men likevel også en nytelse for de mindre rutinerte spillerne – den er forholdsvis kort, sammenlignet med mange andre baner rundt om i verden. Klubbhuset er nytt, bygd i en rustikk stil, og har en rekke førsteklasses fasiliteter som pro-shop, bar, og restaurant med stor veranda som vender mot greenen på 18. hull. Dessuten er der en utmerket driving range, to putting greener og et øvingsområde med to huller designet for nærspillstrening.
 

     

 

Troia Golf

Banekarakter: Skog/seasidebane

Banefakta: Par 72 6320  5831   4872 

Drivingrange: Utslag fra matte og gress
HCP-grense: 54

Banearkitet: Robert Trent Jones Sr

Greenfee 5 heldagsgreenfee

Hotell

Man bor også godt i Troia. Aqualuz Suite Hotel ligger nede i havna, nær fantastiske Meia Beach. Hotellet, som bare er noen år gammelt, omfatter tre høyhus – Rio, Lagoa og Mar – og har i alt 301 meget tiltalende studios og suiter, samt bl.a. restaurant og bar.

Halvpensjonspakken vår inkluderer middag på flere restauranter, bl.a. nede i marinaen som ligger et steinkast fra hotellet. Her er det også kasino for den som vil prøve lykken! Fra marinaen kan man også ta den korte fergeturen over elva til Setúbal, som har et større utvalg av spisesteder i tillegg til forretninger. Og med litt flaks dukker det kanskje opp delfiner langs båtsiden – unikt, akkurat som Troia! 

 

     

 

Aqualuz Suite Hotel

4-stjerners hotel
Beliggenhet: Nær strand og marina. Ca. 1 km fra golfbanen (transfer inkludert)
Værelser: 301 rom, alle med luftkondisjonering, deponering, minibar, hårføner m.m.
Fasiliteter: Innendørsbasseng, lite spa, restaurant, bar m.m.
Måltider: 7 frokost og 6 middager

Long Stay

   

   

Praia Apartments

Leilighetshotell med høy standard
Beliggenhet: Ved stranden i Troia
Værelser: ca. 30 leiligheter (90-200 m²) med fullt utrustet kjøkken inkl. oppvask- og vaskemaskin
Fasiliteter: Tilgang til fasilitetene på Aqualuz Suite Hotel
Måltider: Ingen (selvhusholdning)


   

Marina Apartments

Leilighetshotell med høy standard
Beliggenhet: Ved marinaen i Troia, nær fergen til Setúbal
Værelser: ca. 30 toromsleiligheter (71 m²) med soverom, og oppholdsrom med velutstyrt minikjøkken, spiseplass og oppvaskmaskin
Fasiliteter: Tilgang til fasilitetene på Aqualuz Suite Hotel
Måltider: Ingen (selvhusholdning)


   

   

Acala Apartments

Leilighetshotell med høy standard
Beliggenhet: I sentrum, ca. 400 meter fra marinaen. Dagligvarebutikk ved siden av.
Værelser: Toromsleiligheter (64 m²) med soverom, og oppholdsrom med velutstyrt minikjøkken, spiseplass og vaske- og oppvaskmaskin
Fasiliteter: Tilgang til fasilitetene på Aqualuz Suite Hotel
Måltider: Ingen (selvhusholdning)


Bestill

Avreisested
Avreisedato
Reisende

AvreisestedDestinasjonAvreiseHjemreisePris/person, fra
Klikk på et reisemål for mer informasjon.
Dette inngår i reisen
Foreløpige flytider:
Send forespørsel om reisen
Denne reisen kan bestilles på forespørsel. Fyll ut nedenstående, så kontakter vi deg.

Navn:

E-postadresse:

Telefon:

Antall reisende:


 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Copyright Golf Plaisir Resebyrå AB, 2009
Golf Plaisir Resebyrå AB har stilt garanti iht. den svenske reisegarantiloven hos det Svenska Kammarkollegiet. Gjennom denne garantien er du som reisende beskyttet ved konkurs dersom reisen må avbrytes eller innstilles. Garantien gjelder også for reisende fra Norge. Les gjerne mer på
Kammarkollegiets hjemmeside

 

Søk reisen her

Avreise og dato

Land og destinasjonHva er inkludert i denne reisen?

7 netter i dobbeltrom med 7 frokost og 5 middager, 5 heldagsgreenfee, fly, flyskatt, transport av golfbag, flyplasstransfer, service av vår golfvert og -pro.
 

Pris fra: 11.138,-

 


Hva er inkludert i Long Stay?

Inkluderer: 28 netter i leilighet (Acala) utan måltider, ubegrenset greenfee på Troia Golf med starttider etter kl. 12.00, fly, flyskatt, flyplasstransfer, service av vår golfvert og -pro.

 

Pris fra: 10 915,-Vær

+19.8 °C


Klima