Kroatia, Golf Adriatic – Longstay

Golf Plaisir har endelig gleden av å tilby Long Stay i fantastiske Kroatia. Selvfølgelig har vi valgt det aller beste, Skiper Residence Adriatic Golf Resort. Flott natur, krystallklart vann, mengder av utflukt- og rekreasjonsmuligheter og selvfølgelig en hyggelig golfbane som passer for alle golfere. Gå ikke glipp av denne unike muligheten til å nyte golf ved Adriaterhavet i et av de vakreste områdene vi noensinne har besøkt; Istria, Kroatia.

Generelt

Golf i Kroatia har lenge vært en liten gåte, dette utrolig vakre landet med stor turisttilstrømning har, merkelig nok, ikke inntil nylig tilbyd noen golfdestinasjoner som har vært gode nok for golftørste skandinaver. Men tidene forandrer seg og nå kan vi endelig tilby en fantastisk golfpakke til en av de vakreste stedene vi har besøkt, Istria i det nordlige Kroatia. Dette anlegget har absolutt alt enn kan ønske seg for en vellykket golfferie; hotell av topp kvalitet, en fin 18-hulls golfbane, krystallklart hav, behagelig klima og masse opplevelser som vinsmaking eller middag i en av de nærliggende fiskelandsbyene som ligger som et perlekjede langs den dramatiske og vakre kystlinjen. I det sanseløst vakre landskapet er det enkelt å finne roen. Hvis du snur blikket mot havet vil du se den pittoreske slovenske byen Piran på den andre siden av den blå, krystallklare bukten – det hele føles som du står i midten av et postkort.

  

  

 

Golf Adriatic

Golfvert på plass Ja
Golf Academy Nei
Baner i nærområdet 0 stk.
Avstand hotell-golfbane 500 m
Avstand flyplass Aeroport Marco Polo di Venezia, 202 km
Nærmeste by Umag, 9 km

Golf

Golf Adriatic rangeres ofte som den beste golfbanen i Krotia, og selv om konkurransen ikke er veldig tøff så liker vi golfbanen og dens karakter veldig godt. Allerede når man går inn i det relativt pompøse klubbhuset får man en innbydende følelse. Det staselige klubbhuset har en god atmosfære med en hyggelig bar, restaurant og en liten golfresepsjon. Fra terrassen har man panoramautsikt mot havet, store deler av golfbanen og det bølgende landskapet. Golfbanen ligger i et lett kupert terreng, noen partier på banen er mer ondulert mens andre partier er tilnærmet flate. Dette skaper litt av banens karakter, noen hull har parkbanekarakter som følges av noen skogshull. Bra variasjon med andre ord som forhøyer hele opplevelsen. Banen er ikke så tøff når det gjelder lengde, derimot anbefaler vi at man spiller taktisk fra tee da presisjon belønnes fremfor lengde. Det er en del smale hull hvor vi anbefaler god planlegging da ruffen ofte består av trær, busker og stein. Det er ikke så mye vann på banen, selv om du spiller rundt noen dammer på enkelte deler av golfbanen. Golf Adriatic er en svært hyggelig bane som blir bedre og bedre etter hvor mange runder du spiller da du lærer hvor ballen skal plasseres fra tee, som ofte er avgjørende for en vellykket poengsum.

 

Golf Adriatic

Antall hull 18
Banekarakter Varierende skogs- og parkbane
Banefakta Par 72   6359   6000   5606   5130   4706
HCP-grense 54
Drivingrange Ja
Greenfee 5 heldagsgreenfee på Golf Adriatic

Hotell

Skiper Residence ligger rett ved golfbanen, kun et par hundre meter fra klubbhuset. Her henger alt i sammen; hotell, leiligheter og golfbane. De trivelige 3-stjerner leilighetene ligger samlet i to bygninger og er en del av et større kompleks som blant annet har eget bassengområde, restauranter, mm. Det som slår deg når du går rundt i området er at alt er ryddig og pent, busker og trær er velstelte og gatene er rene. Anlegget oser virkelig av kvalitet. Leilighetene har et separat soverom, kombinert stue og åpen kjøkkenløsning som er fullt utstyrt. TV er tilgjengelig i alle leilighetene med noen internasjonale kanaler. Badene har dusj, toalett og vask. Alle leilighetene har balkong hvor utsikten kan variere, men vår oppfatning er at du kan se havet fra de fleste leilighetene. Rett ved siden av leilighetene er et supermarked som tilbyr et anstendig utvalg og ønsker man å ha mer å velge mellom, så er det et større marked i nærheten av Umag (ca. 5-10 min. kjøring). Det er tennisbane og andre fritidsfasiliteter på anlegget. Skiper Residence har egen privat strand, bare en kort spasertur ned til sjøen. Vår oppfatning er at dette er et utmerket Long Stay-reisemål da det er så mye å finne på over et lengre opphold. En hyggelig og variert golfbane rett ved leiligheten, nærhet til en rekke sjarmerende fiskelandsbyer, mange vinprodusenter vel verdt et besøk, fantastisk natur, krystallklart vann og herlige mennesker.

 

  

 

Skiper Residence Adriatic Golf Resort

3-stjerners leilighetshotell
Beliggenhet Ved stranden, 300 meter fra golfbanen.
Leiligheter 186
Fasiliteter To basseng, resepsjon, dagligvarebutikk, tennis.
Pensjon Selvhushold
Strøm og vann Leses av når du forlater leiligheten og betales ved utsjekking. 
 

 Viktig informasjon!

  • På Skiper Residence Adriatic Golf Resort inngår ikke forbruk av strøm og vann i grunnprisen. Det leses av når dere forlater leiligheten og betaling ved utsjekking.
  • En «City Tax» tas ut fra alle hotellgjester i Kroatia. Skatter er 1€ per person per overnatting. Skatten betales til hotellet ved utsjekking. 

Bestill

Avreisested
Avreisedato
Reisende

AvreisestedDestinasjonAvreiseHjemreisePris/person, fra
Klikk på et reisemål for mer informasjon.
Dette inngår i reisen
Foreløpige flytider:
Send forespørsel om reisen
Denne reisen kan bestilles på forespørsel. Fyll ut nedenstående, så kontakter vi deg.

Navn:

E-postadresse:

Telefon:

Antall reisende:© Copyright Golf Plaisir Resebyrå AB, 2009
Golf Plaisir Resebyrå AB har stilt garanti iht. den svenske reisegarantiloven hos det Svenska Kammarkollegiet. Gjennom denne garantien er du som reisende beskyttet ved konkurs dersom reisen må avbrytes eller innstilles. Garantien gjelder også for reisende fra Norge. Les gjerne mer på
Kammarkollegiets hjemmesida.

Søk reisen her

Avreise og dato

Land og destinasjonHva er inkludert i denne reisen?

28 netter i leilighet, ubegrenset greenfee, fly, flyplasstransfer, service av vår golfvert.  

 

Pris fra: 14.529,-Vaer

+20.2 °C