Roma, Parco de' Medici - Golf og kultur

Parco de’ Medicis toppbeliggenhet gjør at du kan spille halve dagen og deretter ta hotellets shuttlebuss direkte inn til Piazza Venezia i det sentrale Roma. En behendig måte å kombinere golf og kultur på!

Generelt

Verdensbyen Roma er naturligvis et must når du bor på Parco de’ Medici. Golfanlegget er nærmest perfekt plassert i nærheten av byens enorme tilbud, men ligger allikevel uforstyrret til. Her kan du spille golf om formiddagen og deretter sette deg på hotellets shuttle-buss direkte inn til Piazza Venezia i det sentrale Roma. Reisen tar 25 minutter. Kan det bli smidigere?
Roma er en helt fantastisk by, som knapt kan beskrives med ord. Vi arrangerer derfor en guidet tur som tar deg et par tusen år bakover i tiden. Romas sentrum er forholdsvis lite, og du kan enkelt spasere mellom kjente severdigheter som Colosseum og Fontana di Trevi.

 

  

 

Parco de' Medici, Sheraton Golf

Golf Academy: Ja.
Golfvert: Ja.
Konkurranser: 2 pr. uke.
Avstand golfbane: 0 m
Avstand flyplass: 15 km.
Nærmeste by: Roma, 15 km. Shuttle-busser med flere avanger daglig.
Arrangementer: Konkurranser, guidet tur i Roma, guidet tur i Vatikanet, middagsarrangement. (betales på stedet).

Golfen

Parco de’ Medici er en parkbane med 27 utfordrende hull, en halv wedge fra hotellet. Banen er tegnet av italieneren Massimo Manelli, men takket være det faktum at Jim Fazio var med i designarbeidet, går banen i amerikansk stil med ganske mye vann, store greener og lekkert utlagte bunkere. Hullene er ikke overdrevent lange, men utfordrende – enten gjennom velplasserte bunkere eller vannhindre. Greenområdene er veldesignede, med raske og passe ondulerte greener.
18-hullsbanen er som sagt en utfordring å spille. Percorso Rosso, 9-hullsbanen, er noe kortere, men for øvrig nesten like utfordrende som mesterskapsbanen. Heldigvis har vi som vanlig bakt inn ubegrenset greenfee i reisens pris. Dette er en bane du vil spille om og om igjen!

 

  

 

Parco de' Medici

Antall hull: 18+9
Banekarakter: Parkbane
Banefakta: Par 71  5908   5200 

Percorso Rosso, Par 35  2743   2408 
Baner i nærområdet: 11
HCP-grense: 54
Drivingrange: Utslag fra matte og gress

Banearkitekt: Massimo Manelli & Jim Fazio
Greenfee: Ubegrenset greenfee

Hotell

Sheraton har tre hotellbygninger rundt golfbanen. De forskjellige boalternativene er sammenlignbare når det gjelder standard, og vi pleier å bli innkvartert på Sheraton 1 (Sheraton Golf) eller Sheraton 2 (ved 3. hulls green). Sheraton Golf ligger vegg-ivegg med golfklubben, holder 4-stjerners standard og har et italiensk preg på innredningen. Også det andre hotellalternativet, Sheraton 2, holder 4 stjerner. Det ligger også ved golfbanen, men en ca. ti minutters spasertur fra klubbhuset. Det er også en shuttlebuss på området for den som ikke ønsker å gå. Det finnes flere restauranter og barer. Vil du ha alternativer til hotellenes restauranter, så finnes det et par matsteder i gangavstand. Hvis du da ikke vil reise inn til det sentrale Roma! Takket være hotellets shuttlebuss, tar du deg smidig frem og tilbake, og kan virkelig nyte både storby og roen på Parco. Parco de’ Medici er en klassiker, som mange vender tilbake til - år etter år.

 

  

 

Sheraton Golf

4-stjerners hotell.
Beliggenhet Perfekt beliggenhet mellom flyplassen og det sentrale Roma.
Rom 320 + 301 + 298. Hotellet er stort, og består av tre bygninger. Som regel bor vi på Sheraton 2 og 3 som ligger i tilslutning til hull 3s green (ca. 700 meter fra klubbhuset), men iblant også i den eldre delen Sheraton 1, i direkte tilslutning til første tee.
Fasiliteter Utendørsbasseng (ikke oppvarmet), restaurant og bar. Lunsjrestaurant og bar i klubbhuset. Shuttle-buss til Piazza Venezia i det sentrale Roma ca. 11 ganger pr. dag (så sant det er plass).
Pensjon Frokostpensjon.

Weekend

I nedenstående priseksempel for Parco de' Medici er følgende inkludert:


– Overnatting i delt dobbeltrom i angitt antall netter
– Dagsgreenfee – samme antall som antall overnattinger
– Frokost
– Bistand av vår golfvert og golfpro

Flyreise og transport mellom flyplass og hotell er ikke inkludert. Transport av golfbag er inkludert hos enkelte flyselskaper; det tas forbehold om tillegg.

Alle priser er fra-priser; endelig pris oppgis ved bestilling.
For bestilling, ring 22 47 50 69

 

 Antall netter/greenfees  1. sep - 31. okt  1. nov - 15. mar  16. mar - 31. mai

 3 netter, 3 greenfees

 4.295,-

 3.610,-

 4.390,-

 4 netter, 4 greenfees

 5.270,-

 4.490,-

 5.565,-

 5 netter, 5 greenfees

 6.345,-

 5.370,-

 6.640,-

 

 Tillegg og rabatter  Enkeltromstillegg  Rabatt 3. person  Ekstra greenfee  Tillegg for halvpensjon

 3 netter

 fra 775,-

 - 85,-

 På forespørgsel

 N/A

 4 netter

 fra 975,-

 - 115,-

 På forespørgsel

 N/A

 5 netter

 fra 1265,-

 - 140,-

 På forespørgsel

 N/A

 

Bestill

Avreisested
Avreisedato
Reisende

AvreisestedDestinasjonAvreiseHjemreisePris/person, fra
Klikk på et reisemål for mer informasjon.
Dette inngår i reisen
Foreløpige flytider:
Send forespørsel om reisen
Denne reisen kan bestilles på forespørsel. Fyll ut nedenstående, så kontakter vi deg.

Navn:

E-postadresse:

Telefon:

Antall reisende:


 

© Copyright Golf Plaisir Resebyrå AB, 2009
Golf Plaisir Resebyrå AB har stilt garanti iht. den svenske reisegarantiloven hos det Svenska Kammarkollegiet. Gjennom denne garantien er du som reisende beskyttet ved konkurs dersom reisen må avbrytes eller innstilles. Garantien gjelder også for reisende fra Norge. Les gjerne mer på
Kammarkollegiets hjemmeside.

 

Søk reisen her

Avreise og dato

Land og destinasjonHva er inkludert i denne reisen?

7 netter i dobbeltrom med frokost, ubegrenset greenfee, fly, flyskatt, transport av golfbag, flyplasstransfer, service av vår golfvert.

 

Pris fra: 12.591,-Vær

+19.8 °C


Klima