Westin Abu Dhabi

Westin Abu Dhabi er det perfekte reisemålet for den kresne golferen som vil ha garantert varme og høy kvalitet til en akseptabel pris. De to toppbanene; Abu Dhabi Golf Club med den magiske falken som klubbhus og Saadiyat kommer heller ikke til å gjøre noen skuffet.

Generelt

'Race to Dubai' har virkelig satt De Forente Arabiske Emirater på golfkartet. Alle turneringene i «Desert Swing» på Europatouren tilbyr de absolutt beste forutsetninger både vær- og golfmessig. Turneringen på Abu Dhabi Golf Club ble raskt en klassiker etter den ble med i Europatour-programmet i 2006. Det karakteristiske klubbhuset utformet som en falk vokter over den 9. og 18. greenen. Til sammen med det smakfulle Westin-hotellet som ligger i tilknytningen til det mektige klubbhuset er dette virkelig en førsteklasses golfresort. Det er ofte detaljene som gjør det store bildet – her er rangeballene pent lagt i pyramider, banen er nærmest manikyrklipt og den fantastiske bufféen på hotellet innholdet noe for enhver smak.

 

 

 

Westin Abu Dhabi

Golfvert Ja.
Baner i nærområdet 3
Avstand flyplass Dubai International Airport, 134 km
Avstand golfbanen 0 m

Nærmeste by Sentrum av Abu Dhabi, 20 km
Arrangement Turneringer, utflukter m.m.

Passregler Norske statsborgere må ha ordinært pass med minst seks måneders gyldighet ved innreise til FAE.  Et innreisestempel med 90 dagers gyldighet (over en periode på 180 dager) utstedes gratis i passkontrollen og trenges ikke søkes om på forhånd.

 

Viktig informasjon!
I emiratet Abu Dhabi tar de fra den 1. juni 2016 ut en turistskatt fra alla hotellgjestene. Denne skatten er på 15 AED per rom per natt. Skatten legges på rommet og betales til hotellet ved utsjekking.

Golfen

Det er uten tvil med litt spenning du går den korte avstanden mellom Westin-hotellet og de falken-formede klubbhuset. Det må være et av verdens mest spesielle klubbhus og kanskje også det mest fotograferte. I det store og luksuriøse klubbhuset finner du flere muligheter for forfriskninger etter en runde golf. Golfbanen består av den kjente mesterskapsbanen, men det finnes også en 9-hullssløyfe som er opplyst på kveldstid. Den tyske stjernespilleren, Martin Kaymer, har denne banen som sin favorittbane og det er kanskje ikke så rart med tanke på at han har vunnet her hele tre ganger. Abu Dhabi GC er en populær og mye omtalt bane som flere tourspillere snakker varmt om. Peter Harradine har designet en fantastisk parkbane med strategiske vannhinder og bunkere. I et tidligere ørkenlandskap så forventer man seg ikke at det skal være mange vannhinder, men her er det ikke mindre enn 7 saltvannssjøer. For middelgolferen kan all prat om tourbane oppleves som litt avskrekkende, men en bra og mederne golfbane har flere ulike teesteder som gjør banen menneskelig selv for oss amatørgolfere. Den utmerkede finishen gjør at man alltid kommer å ha bra lie og ballen kjennes nesten pegget opp på den perfekte fairwayen. Greenene er jevne og raske men naturligvis ikke i nærheten av så raske som under Europatourturneringen. Du kommer derimot til å kjenne en viss spenning når du spiller opp mot hull 18 og den mektige falken stirrer på ditt innspill og avsluttende putt. 9-hullssløyfen er også en veldig bra bane som står i stil med mesterskapsbanen og gjør det dessuten mulig å ta seg en runde golf på kveldstid da den er utstyrt med lyskastere.

 

Abu Dhabi Golf Club

Antall hull 27

Banekarakter Ørkenbane med parkkarakter

Banefakta Par 72 6803   6148   5714   5285

HCP-grense 54
Drivingrange Utslag fra gress

Greenfee 3 greenfees inngår på Abu Dhabi Golf Club. Under to dager starter vi på ettermiddagen og spiller 9 hål på mesterskapsbanen før man avslutter med de siste 9 hullene (19-27) i elbelysning. Den tredje dagen spiller vi mesterskapsbanen med start på formiddagen.

Golfbil Golfbiler inngår for de som ønsker. Det er også tillatt å gå banen.


Saadiyat Beach Golf Club er den andre banen i vår greenfeepakke. Saadiyat GC er en del av Troon, noe som sørger for god omsorg av banen og et tydelig kvalitetsstempel. Golfbanen ligger langs Persiabukta med store «waste»-områder og mange spektakulære bunkere. Noe uvanlig med Saadiyat Beach er at det finnes gaseller på golfbanen og i vannet kan man se både delfiner og skilpadder. Det er også muligheter for å få øye på en falk i luften.
Hvis man ikke har fått nok golfopplevelser er det muligheter for å spille den spektakulære Yas Links i nærheten. Yas Links, som er den høyest rangerte banen i De Forente Arabiske Emirater, utmerker seg som en «linksbane i ørkenen». En herlig utfordring og uforglemmelig oppevelse med et stort antall hull langs med en enorm lagune og azurblått hav.

 

  

 

Saadiyat Beach Golf Club

Antal hull18

Banekarakter Ørken/Links

Banefakta Par 72,   6646   6157   5479   5285

HCP-grense 54
Drivingrange Utslag fra gress

Greenfee 2 greenfees inngår på Saadiyat med start på formiddagen.

Golfbil Golfbiler inngår for de som ønsker. Det er også tillatt å gå banen.

 

Hotell

Westin Abu Dhabi er nabo med den mektige falken som utgjør klubbhuset på Abu Dhabi Golf Club. På hotellet råder en avslappende atmosfære med en herlig golffølelse og på drivingrangen rett utenfor hotellet ligger rangeballene lagt i pyramider. Hoteller er stort men smelter vel inn i kombinasjonen med klubbhuset. Hotellet er luksuriøst, men ikke overdådig. Rommene er klassisk innredet, de er romslige uten å være for enorme (45 kvm). Klassen på et hotell viser seg ofte når man spiser bufféen. I bufférestauranten Fairways er sushien litt bedre, litt mer generøse med skalldyr og en enorm variasjon av utvalgte retter fra alle verdens hjørner. Bufféen er internasjonal og veldig bra. Det finnes også flere restauranter, men bufféen er det som inngår i vår reise. Hovedbaren er ‘Lemon & Lime Lounge’ som ligger i tilknytning til den sjenerøse lobbyen. Du har gym spa og to badebasseng; én bad- og relaxbasseng samt et 25 meters mosjonsbasseng. Hotellet ligger en bit fra stranden og for den som vil bade i havet kan vi varmt anbefale hotellets beach club Saadiyat Beach Club, som er vel verdt et besøk.

 

  

 

Westin Abu Dhabi

5-stjerners hotell

Beliggenhet På golfbanen, Abu Dhabi
Rom 172 stk. Alle rom med AC, safe, minibar, hårtørker m.m.
Fasiliteter Utendørsbasseng, Spa, restauranter, barer, café, m.m.
Pensjon 7 frokost og 6 middager.

 


 

Bestill

Avreisested
Avreisedato
Reisende

AvreisestedDestinasjonAvreiseHjemreisePris/person, fra
Klikk på et reisemål for mer informasjon.
Dette inngår i reisen
Foreløpige flytider:
Send forespørsel om reisen
Denne reisen kan bestilles på forespørsel. Fyll ut nedenstående, så kontakter vi deg.

Navn:

E-postadresse:

Telefon:

Antall reisende:


 

© Copyright Golf Plaisir Resebyrå AB, 2009

Golf Plaisir Resebyrå AB har ställt garanti enligt resegarantilagen hos Kammarkollegiet. Genom att ställa garanti är du som resenär skyddad vid konkurs om resan avbryts eller ställs in av annan anledning. Läs gärna mer på Kammarkollegiets hemsida.

 

Søk reisen her

Avreise og dato

Land og destinasjonHva er inkludert i denne reisen?

7 netter i dobbeltrom med 7 frokoster & 6 middager, 5 greenfees, fly, transport av golfbag og bagasje, flyplasstransfer, service av vår golfvert.

 

Pris fra: 16.951,-Været nå:

+33.5 °C


Klimaet