Ajman, Al Zorah

Al Zorah er det siste tilskuddet av toppbaner i De Forente Arabiske Emirater og den tidligere storspilleren og nå designeren Jack Nicklaus har virkelig skapt noe aldeles unikt. Ajman, det minste Emiratet, tar nå opp kampen om Dubais golfere da det bare er 20 minutter fra flyplassen og 30 minutter til downtown Dubai.

Generelt

Al Zorah har nærmest perfekt beliggenheten for en avslappende golfferie. Her bor man ved stranden og det er kun en halvtimes kjøretur fra storbyen Dubai med alt hva den har å tilby. Det nyåpnede Fairmont-hotellet er blant kjedens flaggskip og kan måle seg med mange av Dubais strandhoteller når det kommer til standard. Al Zorah Golf er også det siste tilskuddet av golfbaner i toppklasse i De Forente Arabiske Emirater og golfbanen som er designet av anerkjente Jack Nicklaus skuffer ikke når det kommer til banedesign.

 

 

 

Al Zorah

Golfvert Ja.
Baner i nærheten1
Avstand flyplass Dubai International Airport, 36 km
Avstand golfbanen 12 minutter, transport inkludert på faste tider.

Nærmeste by Ajman 0 km, Dubai 48 km
Arrangement Turneringer, utflukter m.m.

Passregler Norske statsborgere må ha ordinært pass med minst seks måneders gyldighet ved innreise til FAE.  Et innreisestempel med 90 dagers gyldighet (over en periode på 180 dager) utstedes gratis i passkontrollen og trenges ikke søkes om på forhånd.

Golfen

Jack Nicklaus nye skapelse, Al Zorah Golf, er noe unikt og er allerede omtalt som den nye toppbanen i de Forente Arabiske Emirater. Golfbanen ligger i tilknytning til en sump der tidevannet gjør så vannhindrende endrer karakter når tidevannet kommer inn ved lunsjtider. Det er fascinerende å se at tidevannet sakte fyller på banens vannhinder når du spiller. Fra det midlertidige klubbhuset kjører man over en trebro gjennom deler av sumpen og har mulighet til å se både flamingos og andre fugler som holder til i området. Golfbanen er godt designet og har en åpen layout uten at det kjennes som at man spiller på en åker. Greenene er raske, jevne, delvis ondulerte og voktes av strategisk plasserte bunkere med kritthvit sand. Flere teesteder er oppbygd ut i vannet, noe som har blitt et kjennetegn for banen. Det er flere hull hvor man slår fra disse oppbygde teestedene, noe som gir en fin og tydelig karakter på banen. Banen er helt ny og åpnet så sent som i desember 2015. På tross av det holder banen veldig høy kvalitet. Det midlertidige klubbhuset er ganske lite og sjarmerende men et ordentlig klubbhus vil bli satt opp midt på banen i tilknytning til det flotte treningsanlegget på banen.

Treningsområdet på Al Zorah er veldig bra og man tar seg lett ditt med golfbil som inngår i pakken. Man slår fra en perfekt gressrange på den over 300 meter lange rangen. I nærheten til rangen finnes både nærspillsområde og puttinggreen.

 

Al Zorah Golf Club

Antall hull 18
Banekarakter Ørkenbane
Banefakta Par 72,   6524   5935   5525   4808  
HCP-grense 54
Drivingrange Utslag fra gress
Greenfee 5 stk. greenfees per uke.
Golfbil Golfbiler inkludert for de som ønsker. Det er også tillat å gå banen og da er tralle inkludert.

Hotell

Fairmont Ajman er hotellkjedens seneste flaggskip i De Forente Arabiske Emirater. Hotellet har, med sine 14 etasjer, en dramatisk og spennende arkitektur. Lobbyen og fellesarealene er store og lukseriøse med et snev av orientalsk stil. Hotellet ligger rett ved stranden så det er bare å ta heisen ned og begynne dagen med en dukkert i det varme havet. På hotellet finnes alt man kan forvente seg av et 5-stjerners hotell i denne del av verden. Middagsbufféen holder høy internasjonal standard med et både bra og bredt utvalg av mat fra alle verdens hjørner. Ingen kommer til å gå sultne fra restauranten. Hoteller ligger perfekt, 15 minutter fra golfbanen, 20 minutter fra flyplassen, 30 minutter fra Dubai og 0 meter fra den private stranden.

 

  

 

Fairmont Ajman

5-stjerners hotell

Beliggenhet På stranden i Ajman,
Rom 252 stk. Alle rom med AC, safe, minibar, hårtørker m.m.
Fasiliteter Utendørsbasseng, Spa, restauranter, barer, café, m.m.
Pensjon 7 frokost og 6 middager

 

Bestill

Avreisested
Avreisedato
Reisende

AvreisestedDestinasjonAvreiseHjemreisePris/person, fra
Klikk på et reisemål for mer informasjon.
Dette inngår i reisen
Foreløpige flytider:
Send forespørsel om reisen
Denne reisen kan bestilles på forespørsel. Fyll ut nedenstående, så kontakter vi deg.

Navn:

E-postadresse:

Telefon:

Antall reisende:


 

© Copyright Golf Plaisir Resebyrå AB, 2009

Golf Plaisir Resebyrå AB har ställt garanti enligt resegarantilagen hos Kammarkollegiet. Genom att ställa garanti är du som resenär skyddad vid konkurs om resan avbryts eller ställs in av annan anledning. Läs gärna mer på Kammarkollegiets hemsida.

 

Søk reisen her

Avreise og dato

Land og destinasjonHva er inkludert i denne reisen?

7 netter i dobbeltrom med 7 frokoster & 6 middager, 5 greenfees, fly, transport av golfbag og bagasje, flyplasstransfer, service av vår golfvert.

 

Pris fra: 17.436,-Været nå:

+31.7 °C


Klimaet