Alltid skandinavisktalende personale på stedet

Når du reiser med Golf Plaisir, er du i trygge hender. Alt er forberedt og tilpasset for at du skal kunne konsentrere deg om golfen og nyte livet. Har du reist med Golf Plaisir tidligere, så vet du at vårt personale er noe helt for seg selv. Service og omtanke er nøkkelord. For oss er det viktig at du får en fin opplevelse med sosialt fellesskap, gode bosteder, nærhet til golfbanen og naturligvis mye golf! På de fleste av våre reisemål inngår ubegrenset greenfee og garanterte starttider.


Golf Plaisir er ikke en golfreisearrangør som alle andre. Det merker du allerede ved den første kontakten med kontoret vårt. Vårt personale vet hva de snakker om! Personalet har vært på aller fleste av våre reisemål. De har spilt banene, bodd på hotellene, spist maten, hengt i baren og utforsket omgivelsene.

Du kan derfor være sikker på at vårt personale hjelper deg på alle måter med å finne akkurat den reisen og det reisemålet du er ute etter.

 

Når du så kommer fram til reisemålet ditt, tar våre golfverter og golf-proer over. Golfverten møter deg på flyplassen, og allerede der oppdager du at en golfreise med Golf Plaisir er noe mer enn bare en golfreise. Golfverten – og proen – vil gjøre alt for at din reise skal bli så god og minneverdig som mulig.

 

Vårt personale arrangerer golfkonkurranser, mange

interessante utflukter, vinsmaking, byrundturer, middagsutflukter til en spesiell restaurant og mye, mye mer. Naturligvis i tillegg til å alltid ordne de best mulige starttidene til deg!

Våre golfverter vet også veldig mye om nettopp ”sine” reisemål, og hjelper deg med all slags informasjon om hotell, golfbaner, starttider og hva reisemålet har å tilby utover golf. Ikke nøl med å spørre dem!

Kanskje vil du ha tips om en koselig restaurant for den helt spesielle middagen? Eller kanskje hvilken nattklubb eller bar du bare må besøke? Eller hvor du skal dra hvis du plutselig blir hardt angrepet av shoppinglyst? Snakk med din golfvert. Han eller hun kommer til å hjelpe deg på beste mulige måte. Vi på Golf Plaisir forsøker nemlig å alltid overgå forventningene dine – fordi din reise er vår jobb.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Copyright Golf Plaisir Resebyrå AB, 2009
Golf Plaisir Resebyrå AB har stilt garanti iht. den svenske reisegarantiloven hos det Svenska Kammarkollegiet. Gjennom denne garantien er du som reisende beskyttet ved konkurs dersom reisen må avbrytes eller innstilles. Garantien gjelder også for reisende fra Norge. Les gjerne mer på
Kammarkollegiets hjemmeside

 

Søk reisen her

Avreise og dato

Land og destinasjon