Villaitana - Longstay

Villaitana er en ordentlig klassiker, det er en av destinasjonene som har vært med i vårt program aller lengt og år etter år fortsetter suksessen. Nå kan vi endelig tilby denne komplette destinasjonen som Long stay! Med gode flyforbindelser og kort transfer gjør reisen veldig bekvem. På Melia Villaitana Hotel & Resort venter to strålende Jack Nicklaus-golfbaner rett ved siden av hotellet, og kun få minutter fra det pulserende bylivet i Benidorm.

Generelt

Villaitana er etter vår mening en av Europas mest moderne og beste golfresorter. Vi flyr direkte til Alicante og derfra en kort transfer nordover langs kysten. Her, i det perfekte golfklimaet på Costa Blanca, ligger golfresorten Villaitana med alt man kan vente seg av et 4-stjerners topphotell. Hele anlegget har den sjarmerende atmosfæren av en Middelhavslandsby, med smale gater, torg, restauranter og barer. Utenfor døra finnes dessuten en av kystens absolutt beste baner, tegnet av selveste Jack Nicklaus. Noen kilometer unna ligger Benidorm, med en herlig strandpromenade hvor Middelhavets bølger ruller inn. Restaurantene er utallige, shoppingmulighetene riklige og kveldsaktivitetene pulserende.

 

  

 

Villaitana

Golf Academy: Ja
Golfvert/-pro på stedet: Ja
Konkurranser: 2 pr. uke
Baner i nærområdet: 4
Avstand flyplass: Alicante Airport 50 km
Avstand golfbane: 500 m
Nærmeste by: Benidorm 8 km
Arrangementer: Konkurranser, utflukter m.m. (betales på stedet).

Golfen

De to 18-hullsbanene er morsomme, spennende og interessante å spille, og Jack Nicklaus Design har virkelig lykkes. Mesterskapsbanen heter Campo Levante, og den litt kortere og mer ”tricky” banen, par 62, kalles Campo Poniente. La deg dog ikke lure av at den er kort. Vanskeligheter finnes, og med ganske store høydeforskjeller er køllevalget viktig. Campo Levante (mesterskapsbanen) passer alle typer spillere. De med litt høyere handicap kommer til å like banens brede fairways, middelhandicaperne lokkes av utfordringene, og de dyktige spillerne får forberede seg på at det ikke bare er å ”sette ut køllene” og spille par på hvert hull. På den morsomme Campo Poniente har du som slår litt lenger mulighet til å nå noen av par 4-hullene fra tee – i hvert fall hvis det er medvind! Øvrige hull på Poniente krever en stor porsjon spillestrategi for at ballen ikke skal havne i noen av bunkerne. Som seg hør og bør i Costa Blancas varme klima, har begge banene bermudagress på fairway.

 

  

 

Villaitana Golf

Antall hull 36
Banekarakter  Levante: parkbane i amerikansk stil, Poniente: kupert parkbane.

Banefakta Campo Levante, Par 72  5777   4687 
                 Campo Poniente, Par 62  3288   2559

Hcp-grense 36+
Drivingrange Ja
Greenfee 6 heldagsgreenfee som spesifisert i programmet.

Banearkitekt Jack Nicklaus


 

Scorekort Campo Levante

Scorekort Campo Poniente

Hotell

Fint og luksuriøst – Villaitana er fantastisk bra. På hotellområdet finnes det enda et hotell, samt flere restauranter for enhver smak. Dessuten er det spa, flere bassengområder og barer – her finnes det meste. Long stay-gjester bor i ‘Family Suites’. Dette er litt større rom en de som er på ukesreise med mulighet for matlaging i eget regi i den litt enklere kjøkkendelen på rommet. Selvfølgelig finnes spiseservise og andre ting som er nødvendig for å kunne trives som Long Stay-gjest på Villaitana. Familiesuiter har to separate soverom, du faktisk kan dele en pakke med 4 personer selv om vi tror at oppholdet vil være mer praktisk å bo for to personer i suitene. Alt ligger konsentrert, hvilket skaper både harmoni og en følelse av velorganisert luksus. Rommene på hotellet er, som seg hør og bør, av meget høy standard. På Villaitana finner du alle fasiliteter du trenger for et vellykket opphold, og vel så det – velkommen til å se med dine egne øyne!

 

  

 

Melia Villaitana Hotel

4-stjerners hotell
Beliggenhet: Rett ved banen
Rom: 238 stk. Alle rom har luftkondisjonering, safe, minibar, hårføner m.m.
Fasiliteter: Utendørsbasseng (ikke oppvarmet), restaurant & bar, Spa m.m.
Pensjon: Halvpensjon, 7 frokost & 6 middager (buffé)

Video

Presentasjon af Villaitana

Bestill

Avreisested
Avreisedato
Reisende

AvreisestedDestinasjonAvreiseHjemreisePris/person, fra
Klikk på et reisemål for mer informasjon.
Dette inngår i reisen
Foreløpige flytider:
Send forespørsel om reisen
Denne reisen kan bestilles på forespørsel. Fyll ut nedenstående, så kontakter vi deg.

Navn:

E-postadresse:

Telefon:

Antall reisende:


© Copyright Golf Plaisir Resebyrå AB, 2009

Golf Plaisir Reisebyrå AB har stilt garanti ifølge reisegarantiloven gjennom Svenske Kammarkollegiet. Denne garantien beskytter deg som reisende ved konkurs om reisen skulle blir kansellert eller avbrytes ved annen anledning. Les mer på Kammarkollegiets hjemmeside.

 

Søk reisen her

Avreise og dato

Land og destinasjonHva er inkludert i Longstay-reiser til Villaitana?

28 netter i Family Suites uten måltider, 16 greenfees på Villaitana, fly, flyskatt, flyplasstransfer og service fra vår golfvert og pro på stedet.

 

Pris fra: 13.560,-Vær

+23.8 °C


Klima